Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Poland

-

Netherlands
16 juni 15:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

‘Feyenoord ziet Geertruida naar Bundesliga vertrekken’

Foto: ‘Feyenoord ziet Geertruida naar Bundesliga vertrekken’

Lutsharel Geertruida heeft mogelijk zijn laatste wedstrijd voor Feyenoord al gespeeld. RB Leipzig heeft volgens Fabrizio Romano inmiddels een officieel bod ingediend bij de Rotterdammers.

Geertruida bij Feyenoord

De defensieve kracht is intussen alweer een aantal seizoenen een vaste waarde in het elftal van Feyenoord. Afgelopen voetbaljaar kwam hij uit op 29 basisplaatsen en een invalbeurt in de Eredivisie. Daarin was hij goed voor 3 doelpunten en 2 assists. Zijn belangrijkste treffer was het winnende doelpunt tegen Ajax.

Het leverde hem onder meer een aantal basisplaatsen op in het Nederlands elftal, terwijl ook meerdere buitenlandse topclubs hem op de lijst hadden gezet. Zo brachten meerdere Spaanse media zijn naam de afgelopen weken in verband met een overstap naar Barcelona, dat in hem de rechtsback voor de toekomst zag.

Officieel bod RB Leipzig

RB Leipzig lijkt de Spanjaarden echter te dwarsbomen. De club is momenteel bezig met het binnenhalen van Fabio Carvalho en wil vervolgens doorschakelen naar Geertruida. Achter de schermen heeft het bij Feyenoord al het eerste officiële bod neergelegd, waarna het snel om de onderhandelingstafel hoopt te zitten.

De journalist weet vooralsnog de hoogte van het transferbedrag niet, maar volgens Romano is het serieus te noemen. Het lijkt daarom een kwestie van tijd te zijn totdat Geertruida in Duitsland een contract zal ondertekenen en Feyenoord op de bankrekening vele miljoenen voor de jeugdexponent kan bijschrijven.

Is Geertruida klaar voor de Bundesliga?

  • Ja, absoluut
  • Nee, ik denk het niet
1193+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie