Noppert hoort Vaessen-nieuws: “Voetbal is een fucking bijzaak”

Foto: Noppert hoort Vaessen-nieuws: “Voetbal is een fucking bijzaak”

Voor Andries Noppert was de wedstrijd tussen FC Twente en sc Heerenveen in De Grolsch Veste een grote sof. Hij ging in de fout bij het enige doelpunt van het duel, de 1-0 voor de Tukkers, maar hoorde tijdens zijn interview met ESPN na afloop van het treffen van de situatie van zijn collega Etienne Vaessen.

Andries Noppert leeft mee met Etienne Vaessen

De RKC-goalie was vlak daarvoor akelig in botsing gekomen met Ajax-spits Brian Brobbey, waarna de schrik in het Mandemakers Stadion groot was. Noppert reageerde meteen: “Ik kan het heel lang over deze wedstrijd hebben, en dan zal ik mezelf kritisch beoordelen, maar ik heb ook van een andere situatie gehoord, dus ik denk dat we het gesprek over voetbal wel kunnen afsluiten. Volgens mij is gezondheid het allerbelangrijkste wat er is.”

“Het is ontzettend ongelukkig”, vervolgde de Oranje-doelverdediger. “Er is nog niet veel duidelijk, maar al mijn medeleven gaat uit naar hem en zijn familie. Ik hoop dat alles goed mag gaan. Ik weet dat hij een gezin heeft, dan is dit vreselijk. Ik wens hem en zijn familie heel veel sterkte. Ik ken hem persoonlijk een beetje en wens uit de grond van mijn hart dat het goed gaat. Of dit relativeert? Kom op jongens, voetbal is een fucking bijzaak. Dit is veel erger.”

Inmiddels weten we dat Vaessen bij kennis is en per ambulance naar het ziekenhuis wordt vervoerd.

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie