‘Bosz kiest voor effectieve tien in PSV-opstelling’

Foto: ‘Bosz kiest voor effectieve tien in PSV-opstelling’

PSV wacht woensdagavond het cruciale Champions League-duel met RC Lens. Na drie wedstrijden staat de teller nog maar op twee punten, terwijl Lens er vijf heeft. Winst is dus noodzakelijk wil PSV nog kans maken op de volgende ronde. De Eindhovenaren kenden een goede generale in Almelo, waar met 0-6 werd gewonnen van Heracles. De verwachting is dan ook dat Peter Bosz niet veel consessies zal gaan doen aan zijn opstelling.

Winst noodzakelijk voor PSV

Op de persconferentie in aanloop naar de Champions League-kraker gaf Peter Bosz al aan dat winst noodzakelijk is. “We weten dus wat ons te doen staat. Ik vond dat we in de uitwedstrijd ook al de bovenliggende partij waren, maar dat we het na ons doelpunt lastig hebben gehad en we na de 1-1 de intensiteit waarmee Lens kan spelen, hebben ervaren. Maar zij hebben nu niet een heel stadion dat hen steunt en wij wel. Dat kan morgen (woensdag, red.) een groot verschil zijn.”

Guus Til mag blijven staan

Volgens het Algemeen Dagblad verschijnt PSV met dezelfde elf spelers als tegen Heracles aan de aftrap. Waar met name de nummer tien-positie vaak een vraagteken is bij Bosz, daar lijkt dat nu niet het geval. Guus Til, die goed speelde tegen Heracles, mag tegen de Fransen ook opdraven in de basis. Malik Tilman en Ismael Saibari moeten daardoor genoegen nemen met een plaats op de bank.

Achterin houdt Peter Bosz ook vast aan André Ramalho en Sergiño Dest, waardoor onder andere Patrick van Aanholt een reserverol heeft. Voorin ontbreekt Noa Lang nog vanwege hamstringklachten. Hirving Lozano neemt net als in de laatste wedstrijden de honneurs waar op de linkervleugel bij PSV.

Vermoedelijke opstelling PSV: Benitez; Teze, Ramalho, Boscagli, Dest; Schouten, Til, Veerman; Lozano, De Jong, Bakayoko.

Vermoedelijke opstelling Lens: Samba; Haidara, Medina, Danso, Gradit, Frankowski; Diouf, Mendy; Fulgini, Wahi, Sotoga.

Wat voor resultaat verwacht jij?

  • Winst voor PSV
  • Winst voor Lens
  • Gelijkspel
199+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie