‘Supertransfer Yankuba Minteh’

Foto: ‘Supertransfer Yankuba Minteh’

Feyenoord hoopt dat Yankuba Minteh volgend seizoen nog steeds in De Kuip speelt, maar misschien steekt oefenmeester Arne Slot daar hoogstpersoonlijk wel een stokje voor. De naam van de Gambiaan prijkt volgens de Engelse media namelijk op de shortlist van Liverpool, de aanstaande nieuwe werkgever van de coach.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

‘Yankuba Minteh op lijstje Liverpool’

Dat bereidt zich namelijk voor op een leven zonder Mohamed Salah, die voorafgaand aan het huidige Premier League-seizoen eigenlijk al voor het grote geld van Saudi-Arabië wilde kiezen. Onlangs vond er nog een aanvaring plaats tussen de Egyptenaar en Jürgen Klopp en mogelijk is de tijd nu toch echt rijp om Anfield Road achter zich te laten.

En dus moeten The Reds op zoek naar een nieuwe rechtsvoor. Naar verluidt zijn er heel wat opties: Jarrod Bowen (West Ham United), Mohammed Kudus (West Ham United), Bryan Mbeumo (Brentford) en Matías Soulé (Frosinone, gehuurd van Juventus). Ook Minteh zou echter gevolgd worden door Liverpool, dat momenteel derde staat in de Premier League. De jonge vleugelspits is natuurlijk officieel eigendom van Newcastle United, maar wordt uitgeleend aan Feyenoord.

Feyenoord wil Minteh houden

Voetbal International schreef eerder nog over de Gambiaan: “Feyenoord gaat er alles aan doen om Yankuba Minteh voor nog een seizoen te huren. Daarover heeft de bekerwinnaar al gesprekken gevoerd met Newcastle United, de club bij wie de snelle buitenspeler onder contract staat. Minteh zelf ziet nog een jaar Feyenoord ook zitten.” Slot zou daar dus een stokje voor kunnen steken, al lijkt de rechtsvoor nog niet echt klaar te zijn voor een topclub als Liverpool. Al helemaal niet als hij daar eigenhandig met de erfenis van Salah om moet gaan.

Is Minteh hier klaar voor?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
5704+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie