ADO-Telstar afgelast door stormschade stadion

Foto: ADO-Telstar afgelast door stormschade stadion

Het is nog onduidelijk af ADO Den Haag komende vrijdag Telstar kan ontvangen in het Cars Jeans Stadion. Door storm Eunice is er flinke schade aan het dak ontstaan. 

Door de weersomstandigheden is het dak nog niet onderzocht. ADO benadrukt op de clubwebsite dat de club en gemeente Den Haag niks verweten kan worden over de ontstane schade. Vorig jaar zijn het stadion en het dak nog geïnspecteerd en als veilig bestempeld. Deze week zullen externe partijen, ingeschakeld door de gemeente, een onderzoek doen naar de schade en veiligheid van het dak. Dit kan echter pas als de storm aan kracht verliest.

In een van de hoeken van het Cars Jeans Stadion zijn platen losgekomen en weggewaaid. Het onderzoek zal afgewacht worden door de gemeente Den Haag om toestemming te geven voor het duel vrijdag met Telstar. “Daarbij staat natuurlijk wel de veiligheid voor alle bezoekers, spelers en aanwezigen in het stadion te allen tijde voorop en is zorgvuldigheid bij het onderzoek geboden”, meldt de huidige nummer vier van de Keuken Kampioen Divisie op de website.

UPDATE 23/02 20.00 uur

De Keuken Kampioen Divisie-wedstrijd tussen ADO Den Haag en Telstar is verzet van 25 februari naar maandag 21 maart (20.00 uur). Door de schade aan het Cars Jeans Stadion na storm Eunice, kon het stadion niet veilig worden verklaard. 

“ADO Den Haag werkt er samen met de gemeente Den Haag aan om het stadion in elk geval vóór de eerstvolgende thuiswedstrijd (op vrijdag 11 maart tegen Jong PSV) speelklaar en veilig te krijgen voor alle aanwezigen”, schrijft de club op haar website.

ADO staat momenteel vijfde op de ranglijst en mikt op snelle promotie, na de degradatie van vorig jaar. Telstar bivakkeert op plek twaalf.

Inzetten op duels in de KKD? Waag een gokje bij bet365!

Logisch besluit?

  • Tuurlijk
  • Nou…
12+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie