Flink KKD-programma op maandag: oorzaak en tv-gids

Foto: Flink KKD-programma op maandag: oorzaak en tv-gids

Een ongebruikelijk groot aantal wedstrijden staat maandagavond op het programma in de Keuken Kampioen Divisie. Waarom zijn er zoveel wedstrijden in de Eerste Divisie en waar kunnen we ze live volgen? Je leest het hieronder.

De maandagavond is een vaste speelavond voor de Keuken Kampioen Divisie. Dat heeft vooral te maken met de Jong-ploegen. De beloftenelftallen spelen bijna altijd op maandagavond, ook omdat ze dan gebruik kunnen maken van de A-spelers die in het weekend niet aan bod zijn gekomen bij het eerste elftal. Deze maandag 6 maart is alles anders. Grote eerstedivisieclubs zoals Heracles Almelo, ADO Den Haag, De Graafschap, Willem II, NAC Breda en Roda JC komen allemaal in actie. Het mooiste potje op papier is ADO tegen Heracles. De een strijdt voor de periodetitel, de ander wil kampioen worden.

Dit is waarom er zoveel KKD-wedstrijden op maandagavond zijn

Dat heeft dus deels te maken met die beloftenelftallen. Zo spelen alle Jong-teams deze maandagavond. Zij spelen allemaal tegen een A-team, dat levert dus vier wedstrijden op. Dan hebben we ook nog ADO Den Haag en De Graafschap. Zoals je misschien hebt meegekregen speelde die deze week de kwartfinales van de KNVB Beker. ADO verloor van PSV (3-1) en De Graafschap van Ajax (0-3). Om ze een beetje rust te gunnen kregen deze ploegen een vrij weekend. Het weerhield trainer Dick Advocaat er overigens niet van om met een B-elftal te spelen tegen PSV.

Programma Keuken Kampioen Divisie maandag 6 maart 20.00 uur

ADO Den Haag – Heracles Almelo
De Graafschap – Helmond Sport
Jong Ajax – TOP Oss
Jong AZ – Willem II
Jong PSV – NAC Breda
Jong FC Utrecht – Roda JC

Waar kan ik de KKD-wedstrijden live op televisie kijken?

Van alle wedstrijden komen flitsen langs in het schakelkanaal op ESPN. Dat programma begint om 19.30 uur. Op ESPN 2 wordt in zijn geheel ADO Den Haag – Heracles Almelo uitgezonden. Op ESPN 3 wordt rechtstreeks verslag gedaan (met livebeelden uiteraard) van De Graafschap – Helmond Sport.

“Of ik Van Hooijdonk een lul vind? Ja”
20:00 29 april 2024
Jong FC Utrecht
ADO Den Haag
Unfortunately no odds are available at this point. Please check back later.
20:00 3 mei 2024
NAC Breda
ADO Den Haag
Unfortunately no odds are available at this point. Please check back later.
20:00 10 mei 2024
ADO Den Haag
Jong PSV
Unfortunately no odds are available at this point. Please check back later.
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 26 april 2024 00:30.

Moet ESPN meer KKD-wedstrijden live uitzenden?

  • Ja
  • Nee
42+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie