Frimpong deelt sneer uit aan Roma: “Waren veel aan het praten”

Foto: Frimpong deelt sneer uit aan Roma: “Waren veel aan het praten”

Bayer Leverkussen flikte het donderdagavond weer door in blessuretijd gelijk te maken tegen AS Roma. De Duitsers speelden met 2-2 gelijk tegen de Italianen in de halve finale van de Europa League en dat volstond om voor een plek in de finale. Jeremie Frimpong was na afloop van de wedstrijd uitgelaten over het resultaat van de wedstrijd.

Frimpong blij na Leverkussen-remontada en deelt sneer uit aan Roma

“We hebben het weer gedaan, dit is de beste tot nu toe”, vertelde Frimpong al lachend voor de camera van TNT Sports over de vele comebacks van Leverkussen dit seizoen. Je hebt zelf kunnen zien hoe intensief het was op het veld. Het is het beste gevoel. We hebben heel diep moeten gaan, ook omdat het een hele moeilijke wedstrijd was. Dat krijg je als je een halve finale speelt tegen een top team.”

Volgens Frimpong is het terecht dat Leverkussen in de finale van de Europa League staat. “Zij krijgen twee penalty’s die ik niet begrijp, maar het is zoals het is. Wij waren vandaag de betere ploeg en het beste team vandaag heeft gewonnen.” Dat Leverkussen er nog zo diep voor moest gaan had volgens Frimpong niet gehoeven. “Niets ging erin, ik had ook nog een grote kans. Maar dit seizoen zijn we gewoon fenomenaal. Je kans ons nooit uitsluiten. We verdienden deze overwinning. Het is de band die we met elkaar hebben.”

De wingback kon het niet laten om ook nog even een sneer uit te delen aan Roma. “Iedereen weet dat we gewoon weer moeten gaan zodra we een tegengoal krijgen, ongelooflijk. Het is een heel special gevoel, vooral om Roma te verslaan, ze waren vooraf veel aan het praten.

Gaat Leverkussen de Europa League winnen?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
150+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie