Hélène Hendriks doet boekje open over relatie met 65-jarige man

Foto: Hélène Hendriks doet boekje open over relatie met 65-jarige man

Hélène Hendriks heeft zich voor het eerst uitgesproken over haar relatie met de 65-jarige Frans Vinju. Lange tijd wist de blonde sportpresentatrice haar relatie geheim te houden, maar onlangs werden ze al voor het eerst samen gespot in het openbaar.

Leeftijdsverschil deert Hélène Hendriks niet: ‘Want dan was ik al van hem af gegaan’

“Het was een onthulling die menig wenkbrauw deed fronsen, niet alleen vanwege het leeftijdsverschil van 22 jaar, maar ook vanwege het mysterie dat de sportpresentatrice rondom haar liefdesleven creëerde”, schrijft het blad Privé. “Nu, na jaren van verbergen, lijkt ze eindelijk klaar om het gordijn op te trekken en de wereld een glimp te gunnen van haar liefdesrelatie met Frans, alhoewel zij hem niet meenam naar de Musical Awards. (…) Ze wonen samen in de villa van Hélène in Bavel, dat vlakbij Breda ligt, en waar zij in 2021 in haar eentje 1.425.000 euro voor betaalde. Frans is geen mede-eigenaar.”

Volgens Hendriks zelf was het niet per se de bedoeling om de relatie lang geheim te houden. “Ik heb nooit bewust geheimzinnig gedaan over mijn liefdesleven. Maar als je iemand thuis hebt die niet in de schijnwerpers wil, moet je dat respecteren. Vandaar dat ik er nooit iets over zeg en er nooit iets over plaats op Instagram.”

De juicekanalen achterhaalden echter de identiteit van haar partner. “Dat ik zo grappig vond, is dat die foto zogenaamd recent was. Maar die was van elf jaar geleden. Het geeft ook niet dat het nu bekend is, daar doe ik niet moeilijk over, want het was geen groot geheim. Echt niet.” Het leeftijdsverschil is 22 jaar, maar dat deert Hendriks niet. “Nee, want dan was ik al van hem af gegaan, toch?”

SNtertainment

SoccerNews staat nu niet alleen meer op het veld, naast het veld en op de tribune, maar we komen ook tot diep in de kleedkamer. Met SNtertainment weet jij het laatste voetbalentertainmentnieuws, Soccerjuice en bijzondere achtergronden. Zo ben jij écht van alles op de hoogte, tot in de slaapkamer.

Ben jij fan van Hélène?

  • Ja
  • Nee
9938+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie