‘Arsenal met enorme zak geld naar Ajax’

Foto: ‘Arsenal met enorme zak geld naar Ajax’

Ajax maakt een desastreus seizoen door, maar desondanks liggen een aantal spelers van de Amsterdammers nog best goed in de markt. Jongeling Jorrel Hato bijvoorbeeld en doelverdediger Diant Ramaj. Misschien ligt de toekomst van de verdediger en de goalie wel bij dezelfde club…

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Jorrel Hato én Diant Ramaj naar Arsenal?

Volgens The Standard heeft Arsenal namelijk wel oren naar een dubbeldeal. The Gunners zoeken in ieder geval een nieuwe sluitpost, omdat de verwachting is dat Aaron Ramsdale vertrekt. Daarom zoekt men in Londen naar verluidt een keeper die ‘goed mee kan voetballen’, waarbij we toch wel kunnen stellen dat Ramaj in dit profiel past.

Ook de naam van Hato staat dus op het verlanglijstje van de huidige nummer één van de Premier League (met één punt meer dan Manchester City maar ook één wedstrijd meer gespeeld dan The Citizens). Die interesse is niet nieuw, want de jonge Ajacied wordt nu al een tijdje in de gaten gehouden door de talentenjagers van de Engelse grootmacht.

22 of toch 70 miljoen

Het bovengenoemde medium weet dat Ajax wel wil onderhandelen, als het juiste bedrag maar op tafel komt. Wat dit ‘juiste bedrag’ precies is, is onbekend, maar vermoedelijk zitten de Amsterdammers behoorlijk hoog in de boom voor Hato. Diens marktwaarde wordt door Transfermarkt op ‘slechts’ 22 miljoen euro geschat, maar databureau CIES had het onlangs nog over ongeveer zeventig miljoen euro.

Ramaj werd voorafgaand aan het huidige voetbalseizoen voor vijf miljoen euro door Ajax overgenomen van Eintracht Frankfurt. Op dit moment is hij naar schatting het dubbele waard, maar voor tien miljoen zeggen de beleidsbepalers in de Johan Cruijff ArenA hoogstwaarschijnlijk geen ‘ja’. Er moet dus een megabedrag aan te pas komen om beide spelers los te weken.

Beiden verkopen?

  • Voor het juiste bedrag
  • Onder geen beding
4195+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie