‘Talpa-dreun voor Hélène Hendriks’

Foto: ‘Talpa-dreun voor Hélène Hendriks’

De heren van Vandaag Inside hebben nog een contract tot medio 2025 en er wordt inmiddels al volop gespeculeerd over een mogelijke opvolger. Hélène Hendriks lijkt een voorname kandidaat, gezien haar programma’s De Oranjezomer en De Oranjezondag, maar volgens televisierecensent Angela de Jong komt de presentatrice voorlopig nog niet aan bod.

Hélène Hendriks in wachtkamer voor Vandaag Inside-opvolging

Hendriks schittert tegenwoordig veelal met haar eigen talkshows, waardoor SBS6 de presentatrice al lijkt klaar te stomen om Vandaag Inside op te volgen. In 2025 loopt het contract van Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen af, waardoor dat het moment zou kunnen zijn voor een wisseling van de wacht.

De Jong vertelt, geciteerd door Veronica Superguide, dat het dan nog niet gaat gebeuren. “Ik denk dat Derksen in 2035 nog steeds op tv is. Zolang hun gezondheid het toestaat, zie ik ze niet stoppen. Talpa heeft zo’n succes in handen met Vandaag Inside. Er is hen ook veel aan gelegen om ermee door te gaan.”

Wel geeft De Jong toe zich steeds meer te ergeren aan de conservatie meningen van Derksen, maar dat ze de heren ook nog onmisbaar vindt. “Als de drie heren er niet meer zijn, dan zal ik het ook heel erg missen. Iedere avond ben ik toch weer benieuwd wat ze te zeggen hebben.”

De Jong vindt het dan ook goed dat een dergelijke show als Vandaag Inside op de buis te zien is. “Het is een soort mini-samenleving wat je daar een tafel ziet. Na de opmerking over die Fries spraken veel mensen er schande van, maar je hoorde ook veel begrip in de samenleving. VI zit precies op dat snijpunt. Je ziet ook een enorme generatiekloof aan tafel.”

SNtertainment

SoccerNews staat nu niet alleen meer op het veld, naast het veld en op de tribune, maar we komen ook tot diep in de kleedkamer. Met SNtertainment weet jij het laatste voetbalentertainmentnieuws, Soccerjuice en bijzondere achtergronden. Zo ben jij écht van alles op de hoogte, tot in de slaapkamer.

Moet Hendriks Vandaag Inside opvolgen in 2025?

  • Ja, lijkt me een goed plan
  • Nee, hopelijk gaan de heren dan nog een aantal jaren door
1720+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie