Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Poland

-

Netherlands
16 juni 15:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

Perez: ‘Fluitconcerten voor Blind zijn terecht’

Foto: Perez: ‘Fluitconcerten voor Blind zijn terecht’

Daley Blind heeft de laatste weken te maken met fluitconcerten vanuit de eigen Ajax-aanhang. Kenneth Perez zegt in het ESPN-programma Voetbalpraat geen enkele moeite te hebben met de Ajax-supporters die Blind uitfluiten.

Perez ziet dat er wekelijks wangedrag op de tribunes wordt vertoond, maar het uitfluiten van spelers schaart de analist in een andere categorie. “Uitfluiten is hun recht. Dat vind ik het minst ergste. Je mag toch wel je spelers uitfluiten? Je hebt een kaartje gekocht. Je mag dan nog geen wanverdrag tonen, maar dit is toch geen wangedrag? Dit is stom, want je helpt je eigen team niet.”

Uitfluiten hoort erbij

De analist is dan ook van mening dat uitfluiten erbij hoort en dat spelers niet alleen maar met successen moeten worden toegejuicht. “Je mag je onvrede uiten. Ze uiten ook hun blijdschap. Als je toegejuicht wordt, dan is er niemand die iets zegt. Maar als je een keer een slechte prestatie neerzet in de ogen van de supporters, dan mogen ze toch wel te kennen geven dat het niet zo heel goed was?” 

Valentijn Driessen is in het praatprogramma van ESPN echter een andere mening toegedaan dan Perez en vindt het niet kunnen dat de Ajax-supporters Blind uit lopen te fluiten. “Het is toch niet de schuld van Daley Blind dat Ajax zo slecht speelt? Dan wordt hij gewisseld en uitgefloten. Ze zijn boos omdat hij de ereronde niet heeft gelopen na Ajax – Feyenoord, omdat hij gelijk naar binnen was gegaan. Dan denk je ook: waar gaat het over?”

Ajax wint van Sparta en beide teams scoren. Een mooie odd van 2.40 ligt klaar!

Is het uitfluiten van Blind terecht?

  • Ja
  • Nee
175+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie