Opstellingen Europa League: Ajax rekent op Veltman en Verbruggen

Foto: Opstellingen Europa League: Ajax rekent op Veltman en Verbruggen

In de Europa League-groep van Ajax hopen de Amsterdammers op de medewerking van Brighton & Hove Albion op bezoek bij AEK Athene. Bij de Engelsen staan twee Nederlanders aan de aftrap.

Nederlanders treffen Amrabat in Athene

Voordat Ajax aan de wedstrijd tegen Olympique Marseille begint zullen de Amsterdammers vermoedelijk het treffen tussen AEK Athene en Brighton & Hove Albion in de gaten houden. Voor de Amsterdammers lijkt de derde plaats het hoogst haalbare, om nog te strijden in de Conference League. Voor dat scenario moeten de Engelsen een resultaat in Griekenland halen.

Bij de vaak roulerende Roberto De Zerbi is het altijd weer de vraag wie hij dit keer opstelt. Er zijn basisplaatsen voor Bart Verbruggen en Joël Veltman, terwijl Jan Paul van Hecke ontbreekt bij The Seagulls. Zoals we gewend zijn staat Nordin Ambrabat er weer in bij AEK.

Aan Ajax gelinkte De Roon in Atalanta-basis

Met Atalanta-Sporting staat er een fraaie affiche op de planning in Noord-Italië. Het is een strijd tussen de nummers één en twee in de groep. De druk ligt vooral bij de Portugezen, die zich hopen te verzekeren van de volgende ronde. De gastheren treden aan met drie Nederlanders in de basis: Marten de Roon, Teun Koopmeiners en Hans Hateboer. Mitchel Bakker begint op de bank. Overigens werd De Roon eerder op donderdag nog gelinkt aan een move naar Ajax. Bij de bezoekers staat Jeremiah St. Juste in de verdediging.

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie