‘Allerslechtste’ Vandaag Inside-gast met grond gelijkgemaakt

Foto: ‘Allerslechtste’ Vandaag Inside-gast met grond gelijkgemaakt

Roxane Knetemann verscheen de laatste tijd met enige regelmaat als bargast op de maandagavond bij Vandaag Inside als er weer een grote wielerkoers had geplaatst. Toch is de voormalig wielrenster de laatste tijd niet echt meer in beeld bij de talkshow. Als het aan mediakenner Victor Vlam ligt blijft dat ook zo, die Knetemann de ‘allerslechtste’ gast van Vandaag Inside noemt.

Keiharde kritiek op saaie en langdradige Vandaag Inside-gast Knetemann

In de podcast De Communicado’s haalt Vlam hard uit naar Knetemann. “Op zich heeft zij chemie met het VI-trio, ze mocht zelfs een keer aan tafel zitten, maar ik word helemaal gek van al die praatjes over dat wielrennen.” Volgens Vlam zijn de bijdragen van de oud-wielrenster veel te langdradig. “Die duren echt gigantisch lang en ze zijn ook wel vaak dat ik denk: dit gaat best wel tot in detail over die wielrensport. En VI is toch een programma wat het moet hebben van een kijker die heel veel verschillende dingen interessant vindt.”

Volgens Vlam, die met enige regelmaat met een kritische blik naar Vandaag Inside kijkt, moet Knetemann het een stuk luchtiger houden dan dat ze nu steeds doet. “Het gaat niet alleen over wielrennen, alleen over voetbal, maar het gaat over alles een klein beetje. En dat betekent ook soms dat je je onderwerp wat toegankelijker moet maken voor het grote publiek. Ik denk: het probleem met Roxanne Knetemann is dat ze vaak veel te veel tot in details gaat.”

Wegzappen bij Knetemann

Vlam zegt dan ook weg te zappen op het moment dat Knetemann aan het woord komt. “Ik zit vaak te kijken en ik denk van: je kunt koffie gaan halen, je kunt naar de wc gaan, je kunt allerlei huishoudelijke taken gaan doen, je kunt zeven overhemden strijken en ze is nog steeds bezig met haar verhaal over wielrennen. Het houdt maar niet op. Ik word er echt gek van.”

Wil Knetemann nog blijven bij het praatprogramma dan moet er volgens Vlam wel het een en ander veranderen. “k denk dat het echt beter kan. Ik denk dat die praatjes korter kunnen. Ik denk dat ze toegankelijker gemaakt kunnen worden. Ik denk dat het ook absoluut bij VI hoort om dat te doen, dus in dat opzicht vind ik haar echt de allerslechtste VI gast die daar zit op dit moment.”

SNtertainment

SoccerNews staat nu niet alleen meer op het veld, naast het veld en op de tribune, maar we komen ook tot diep in de kleedkamer. Met SNtertainment weet jij het laatste voetbalentertainmentnieuws, Soccerjuice en bijzondere achtergronden. Zo ben jij écht van alles op de hoogte, tot in de slaapkamer.

Is Knetemann een saaie gast om naar te kijken?

  • Ja, echt niks aan
  • Nee, is juist een leuke gast
6029+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie