Sensationele transfer voor Sem Steijn?

Foto: Sensationele transfer voor Sem Steijn?

Zijn ze bij Ajax net de ene Steijn kwijt, daar komt mogelijk komend seizoen een andere Steijn weer binnen bij Ajax. Althans, als het aan Wim Kieft ligt, die de veel scorende middenvelder van FC Twente een interessante optie vindt voor de Amsterdammers.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Steijn geopperd bij Feyenoord en Ajax

Aan tafel bij Veronica Offside liet ook Dick Advocaat zich lovend uit over Steijn, die als middenvelder dit seizoen al zeventien keer heeft gescoord in de Eredivisie. “Ik vind het trouwens wel geweldig voor Steijn”, begon de huidig bondscoach van Curaçao. Dat is zo’n fanatieke jongen. Toen hij van ADO naar FC Twente ging, had iedereen grote twijfels. Bij ADO scoorde hij aan de lopende band en bij Twente doet hij dat ook. Of hij hogerop kan? Dat denk ik wel. Als je goals kunt maken, kan je overal terecht.”

Presentator Wilfred Genee stelde vervolgens de vraag of Feyenoord een belletje moet wagen aan Steijn. “Dat weet ik niet. Ik vind het een uitstekende tweede spits en hij weet hoe hij goals moet maken, maar dat moet Feyenoord zelf bepalen, of ze het nodig hebben. Stengs staat normaal op die positie en dit is een heel ander type. Steijn is veel doelgerichter.”

Pikante Ajax-transfer voor Steijn?

Wim Kieft opperde vervolgens een andere bestemming voor de middenvelder van Twente. “Die kunnen ook wel wat gebruiken, heb ik de indruk. Ook op die plek, natuurlijk.” Een transfer van Steijn naar Ajax zou behoorlijk pikant zijn, gezien zijn vader eerder dit seizoen moest vertrekken bij de Amsterdammers vanwege de magere prestaties.

Zou Steijn een aanwinst zijn voor Ajax?

  • Ja, dat vind ik wel
  • Nee, dat vind ik niet
5643+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie