‘Bestemmingen Van de Beek én Klaassen bekend’

Foto: ‘Bestemmingen Van de Beek én Klaassen bekend’

De toekomst van Donny van de Beek ligt sowieso niet bij Eintracht Frankfurt, de club die hem nu huurt, en óók niet bij Manchester United, zijn eigenlijke broodheer. Maar waar dan wel? Naar verluidt vervolgt de middenvelder zijn (in het slop geraakte) carrière in de Serie A.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

‘Donny van de Beek vervangt Davy Klaassen’

Door de Italiaanse media wordt Van de Beek namelijk in verband gebracht met Internazionale. Dat zoekt nog een ‘vooruitgeschoven middenvelder’ in verband met het naderende vertrek van Davy Klaassen. De één zijn dood is de ander zijn brood en dat lijkt dus op te gaan voor deze twee oud-Ajacieden. Vermoedelijk kan Inter Van de Beek voor een appel en een ei oppikken, want United wil hem maar wat graag lozen.

Klaassen wordt op zijn beurt vooral genoemd bij Besiktas, dat hem wel (transfervrij) in zou willen lijven. Het is wel zo dat De Zwarte Adelaars wel héél vaak genoemd worden in de diverse transferrubrieken (ook met betrekking tot iemand als Steven Berghuis), maar het zou natuurlijk best eens de bestemming van Klaassen kunnen worden.

Niet terug naar Ajax

Afgelopen zondag kwam zaakwaarnemer Guido Albers, die de belangen van Van de Beek behartigt, aan het woord bij ESPN. Over de toekomst van zijn cliënt zei hij: “Hij gaat in ieder geval niet terug naar Ajax. Mijn voorkeur was om in Frankrijk, Italië of in Spanje te kijken. Als ik hem daar kan krijgen, dat zou fantastisch zijn. Bij een club waar hij gewoon ‘op tien’ gaat spelen, zoals hij ook bij Ajax heeft gespeeld. Daar heeft iedereen gezien wat een fantastische speler het kan zijn.”

Mooie bestemmingen?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
5368+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie