Liverpool wint op horroravond voor Rui Patrício

Foto: Liverpool wint op horroravond voor Rui Patrício

Liverpool heeft de laatste maanden bizar veel punten gemorst in de Premier League, maar donderdagavond liep het goed af voor de regerend landskampioen. Wolverhampton Wanderers werd met 0-1 verslagen.

Liverpool was nog duidelijk aangeslagen door de dramatische reeks van de laatste maanden. Op bezoek bij Wolverhampton had de formatie van Jürgen Klopp weinig te vertellen, maar mede dankzij Alisson Becker bleef het 0-0 in het Molineux Stadium. Sterker nog: op slag van rust schoot Diogo Jota tegen zijn oude club de openingstreffer binnen met dankzij aan landgenoot Rui Patrício.

In de tweede helft bleef Wolverhampton op zoek naar de verdiende treffer. Meermaals werd het doel van Alisson belaagd, maar de Braziliaanse doelman hield zijn doel schoon. In de eindfase liet Liverpool nog na om de wedstrijd definitief in het slot te gooien.

In de slotfase ontstond er nog een verschrikkelijk incident. Doelman Patrício raakte ernstig geblesseerd na een botsing met teamgenoot Conor Coady, waarna een langdurige blessurebehandeling volgde. De Portugees was wel weer aanspreekbaar op het moment dat hij per brancard werd afgevoerd.

Liverpool klimt dankzij deze zege naar plek zes. De achterstand op de nummer vier Chelsea bedraagt nu vijf punten, waardoor een Champions League-ticket mogelijk blijft voor Jürgen Klopp en consorten. Overigens kwam Georginio Wijnaldum 67 minuten in actie voor ‘The Reds’.

Scoreverloop: 0-1 (45′) Diogo Jota

90+10′ | #WOL 0-1 #LIV

Rui Patricio is stretchered from the field following lengthy treatment to a head injury. John Ruddy will finish the game in goal.

We will bring you more information on Rui as soon as we have it.#WOLLIV pic.twitter.com/UfLYBUIGhm

— Wolves (@Wolves) March 15, 2021

Gaat Liverpool in de topvier eindigen?

  • Ja
  • Nee
195+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie