BREAKING: SoccerNews strikt Toine van Peperstraten voor Maradona-documentaire

Foto: BREAKING: SoccerNews strikt Toine van Peperstraten voor Maradona-documentaire

Toine van Peperstraten heeft zich aan SoccerNews.nl verbonden als commentator voor de Maradona-documentaire die binnenkort uitkomt. Van Peperstraten is een zeer gerenommeerde sportpresentator die lange tijd het gezicht van de NOS vormde en tegenwoordig onder meer actief is voor ESPN en Radio 1. 

Over de Maradona-documentaire

De afgelopen maanden is een cameraploeg van SoccerNews.nl in Napels geweest om unieke beelden vast te leggen van de stad die mede door Maradona groot werd. De documentaire zoomt in op de Napolitanen en hun nagedachtenis aan de grote Diego Armando Maradona, het kind van Napels. 

De video zal exclusief op soccernews.nl verschijnen, alsook op de social-kanalen van SoccerNews (YouTube, en short videofragmenten op Facebook, Instagram en TikTok). 

Toine van Peperstraten: “Erg eervol om de documentaire in te spreken”

Van Peperstraten geeft aan dat hij het een eer vindt om aan deze unieke documentaire mee te werken, en zo een stem kan geven aan het Nederlandse publiek om Maradona nog eenmaal van dichtbij te bewonderen door de straten van Napels: “Diego Maradona was natuurlijk een grootheid, die Napoli en de stad Napels van eeuwige roem heeft voorzien. Voor mij als presentator is het daarom erg eervol om deze documentaire in te mogen spreken!”

De Maradona-documentaire verschijnt binnenkort op SoccerNews.nl en zal groots worden aangekondigd. Houd de website in de gaten!

Is Maradona de grootste Argentijnse voetballer aller tijden?

  • Ja!
  • Nee, Messi
63+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie