130 à 140 miljoen voor Victor Osimhen

Foto: 130 à 140 miljoen voor Victor Osimhen

De verwachting is toch wel dat Victor Osimhen in de aankomende zomer een transfer gaat maken, dat bevestigt Gianluca Di Marzio in gesprek met SoccerNews.nl. Momenteel zijn er twee grootmachten in de race voor de handtekening van de peperdure Nigeriaan: Chelsea én Paris Saint-Germain.

Victor Osimhen naar Chelsea?

Volgens Di Marzio móét Napoli zijn spits wel verkopen… “Zijn contract schrijft namelijk voor dat hij volgend seizoen een nettosalaris van twaalf miljoen euro verdient en dat is veel te veel voor Napoli én het Italiaanse voetbal. Vooral ook omdat ze geen Champions League of zelfs maar Europa League spelen, dus gaan ze proberen om Osimhen te verkopen.”

Chelsea is één van de gegadigden, maar er is nogal wat gaande op Stamford Bridge: “En daar hangt de toekomst van Osimhen van af. Wordt het Kieran McKenna of Enzo Maresca? En willen zij wel met Osimhen samenwerken?”

Achter de schermen is er bij The Blues best interesse in een deal, aldus de transfergoeroe. “Chelsea en Paris Saint-Germain hebben belangstelling, maar Napoli heeft nog geen concreet bod binnengekregen. Osimhen heeft een afkoopclausule van 130 à 140 miljoen euro, maar niemand wil zo’n bedrag betalen. Het eerste bod wordt sowieso minder dan die clausule… Nogmaals: er is momenteel geen sprake van een bod en op dit moment is er interesse, maar het hangt af van Chelseas zoektocht naar een coach.”

Kvaratskhelia

Vermoedelijk wordt het best druk in Napels, want daar beschikt men over nóg een hele interessante voetballer: Khvicha Kvaratskhelia. “Paris Saint-Germain wil hem hebben en is bereid om honderd miljoen euro voor hem neer te leggen, maar hém wil Napoli niet kwijt.”

Is hij zoveel waard?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
168+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie