Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Poland

-

Netherlands
16 juni 15:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

Einde oefening voor Erik ten Hag

Foto: Einde oefening voor Erik ten Hag

Op dit moment is Erik ten Hag nog de hoofdcoach bij Manchester United, maar Gianluca Di Marzio vertelt aan SoccerNews.nl dat er na het huidige voetbalseizoen een einde komt aan de teneur van de Tukker op Old Trafford. Volgens de Italiaan is die beslissing al lang en breed genomen.

Gianluca Di Marzio: Manchester United neemt afscheid van Erik ten Hag

Di Marzio voorspelt een ware trainerstombola in de zomer, aangezien Chelsea recentelijk besloot om afscheid te nemen van Mauricio Pochettino. De Italiaanse ‘transfergoeroe’ kent de selectiecriteria van The Blues: “Chelsea is op zoek naar een jeugdige coach in dit nieuwe ‘voetbaltijdperk’ en wil vooral iemand vastleggen die aanvallend voetbal ademt. Op dit moment hebben ze twee kandidaten: Kieran McKenna en Enzo Maresca. In de aankomende uren en dagen zullen ze met allebei deze kandidaten praten en het is aan McKenna en Maresca om Chelsea te overtuigen.”

Volgens Di Marzio liggen beide ‘jongelingen’ goed in de markt: “Maresca staat ook op het verlanglijstje van Porto en heeft een afkoopclausule van tien miljoen euro in zijn contract staan bij Leicester City.”

United zoekt opvolger Ten Hag

Daarna verlegt de Italiaan zijn focus naar Manchester United en Ten Hag: “McKenna is dé man van het moment in de voetbalwereld, in de wereld van de coaches, omdat hij het geweldig doet bij Ipswich Town. Bij Brighton & Hove Albion is hij keuze numero één (om Roberto De Zerbi op te volgen, red.), maar hij heeft ook al met Manchester United gesproken. Aan het einde van het seizoen neemt United afscheid van Ten Hag…”

“Ook Manchester United gaat dus op zoek naar een nieuwe coach”, vervolgt Di Marzio. “En hun targets zijn McKenna en Mauricio Pochettino. Ook De Zerbi staat op het lijstje, maar hij heeft in de afgelopen dagen geen contact gehad met United.” Klaarblijkelijk hopen The Red Devils vooral op McKenna: “Als hij naar Chelsea gaat, gaat United voor Pochettino. Maar wat zeker is: ze nemen afscheid van Ten Hag.”

Vind jij dit jammer?

  • Ik wel
  • Ik niet
6109+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie