‘Spurs aast op Feyenoord-dubbelslag’

Foto: ‘Spurs aast op Feyenoord-dubbelslag’

Tottenham Hotspur hoopt deze weken zaken te kunnen doen met Feyenoord. De Londenaren hopen niet alleen Arne Slot binnen te kunnen halen als nieuwe trainer, maar zouden ook Feyenoord-aanvoerder Orkun Kökcü willen strikken. Slot zou naar verluidt zelf zijn aanvoerder ook graag willen meenemen naar Tottenham. De belangstelling van de Engelsen wordt nu ook gevoed door Rafaela Pimenta, de zaakwaarneemster van Slot.

Package-deal met Feyenoord?

Het gerucht wordt gevoed door Pimenta, die recentelijk Kökcü is gaan volgen op Instagram. Woensdag staat er een meeting gepland tussen de zaakwaarneemster van Slot en Feyenoord, waarbij mogelijk ook een overgang van Kökcü wordt besproken. Pimenta is dan wel niet de belangbehartiger van de Turks International, maar de kans lijkt groot dat de zaakwaarneemster wil gaan aansturen op een package-deal.

Mocht Pimenta op een dergelijke deal willen aansturen, dan moet het management van Kökcü nog wel in actie komen om een eventuele deal rond te maken. De spelmaker heeft bij Feyenoord nog een contract tot medio 2025, maar heeft er geen geheim van gemaakt om komende zomer een transfer te willen maken. Tottenham is echter niet de enige geïnteresseerde club in Kökcü, die op meer belangstelling kan rekenen van andere grote Europese clubs.

Scoort Kökcü tegen Vitesse?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Moet Kökcü naar Tottenham gaan?

  • Ja, dat zou een goede club voor hem zijn
  • Nee, hij kan beter voor een andere club gaan
767+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie