Nieuwe enorme dreun voor Ten Hag, ook Man City verliest

Een opmerkelijke voetbalmiddag in Engeland, waar zowel Manchester United als Manchester City verloren heeft. Voor Erik ten Hag is de druk nóg verder toegenomen door een pijnlijke 0-1 thuisnederlaag tegen Crystal Palace.

Ontslag komt steeds dichterbij voor trainer Manchester United

Ten Hag, die volgens diverse media steeds serieuzer moet vrezen voor een congé, zag vanaf de bank toe hoe Joachim Andersen (oud-FC Twente) op wonderbaarlijke wijze het winnende doelpunt maakte op Old Trafford, in minuut 25. Het balbezit (75%) en de kansen (16 schoten) waren er wel voor The Red Devils, maar tot een doelpunt leidde het niet.

Ook stadsgenoot City laat zich te kijk zetten

Ook stadsgenoot City ging dus onderuit: op bezoek bij Wolverhampton Wanderers. De mannen van Pep Guardiola begonnen vrij dramatisch op Molineux, waar Ruben Dias na dertien minuten ongelukkig een eigen doelpunt maakte. Na een uur spelen trok Julian Álvarez met een prachtige directe vrije trap de score wel weer gelijk, maar amper tien minuten later bezorgde Hwan Hee-chan de Wolves een daverende driepunter: 2-1.