Leo Driessen hekelt: ‘Belachelijk en respectloos’

Foto: Leo Driessen hekelt: ‘Belachelijk en respectloos’

Er is nogal wat discussie ontstaan over het gedrag van de Braziliaanse voetbalploeg rondom hun galavoorstelling (in de eerste helft) tegen Zuid-Korea, gisteravond. Het werd 4-1 en na ieder doelpunt deden de spelers eerst een gezamenlijk dansje en daarna nog een solodansje.

Richarlison koos er zelfs voor om na zijn treffer naar de reservebank te sprinten om een dansje met bondscoach Tite te doen. In WK Praat op ESPN noemt commentator Leo Driessen het ‘belachelijk en respectloos’ richting de Koreanen. Karim El Ahmadi benoemt het als ‘een beetje provoceren’, Kenneth Perez vond het juist ‘prima’. “Ook met de trainer erbij. Zij hebben een andere manier van juichen. Ik vind het niet respectloos.”

“Het zijn jongens, die op het veld genieten dat alles lukt. Ze willen het samen vieren”, vervolgt Perez, die het ook niet als respectloos ervaarde dat er een feestje gevierd werd recht voor de Koreaanse reservebank. “Ze wilden bondscoach Tite er gewoon bij betrekken.”

Reactie Tite

Vanuit Engeland haalde Roy Keane al behoorlijk uit naar de dansende Kanaries. Bondscoach Tite had dergelijke uithalen al wel verwacht. “Ik moet voorzichtig zijn met wat ik zeg, want er zijn ongetwijfeld een paar rare mensen die dit een gebrek aan respect vinden, terwijl het juist een demonstratie van vreugde is.”

Wint Brazilië ook van Kroatië?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Vond jij het respectloos?

  • Ja
  • Nee
192+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie