‘Inter Miami stunt met hereniging oud-supertrio Barcelona’

Foto: ‘Inter Miami stunt met hereniging oud-supertrio Barcelona’

Inter Miami werkt achter de schermen hard om een aantal topspelers aan de selectie toe te voegen. Met Lionel Messi en Sergio Busquets heeft het al twee grote namen gepresenteerd, maar mogelijk volgt er snel nog een versterking.

Hereniging bij Inter Miami

Volgens RAC1 denkt de Amerikaanse club namelijk aan het binnenhalen van Andres Iniesta. De voormalig Barcelona-middenvelder speelde de laatste jaren in Japan voor Vissel Kobe. Zijn contract liep deze zomer af, waardoor hij de mogelijkheid heeft om ondanks zijn 39-jarige leeftijd nog een uitdaging aan te gaan. Hij zou inmiddels een aanbod op zak hebben.

Mogelijk kan een nieuwe samenwerking met Messi en Busquets hem nog eenmaal over de streep trekken. De Spanjaard doorliep de jeugdopleiding van Barcelona en kwam begin deze eeuw in het eerste team terecht, waar hij na een aantal seizoenen samen met het tweetal in Camp Nou kwam te spelen.

De voormalig international maakte met beide voormalig teamgenoten grote successen mee. Zo won hij maar liefst viermaal de Champions League, terwijl de Spaanse grootmacht drie keer de wereldbeker voor clubteams naar zich toetrok. Ook pakte het supertrio in negen seizoenen het landskampioenschap.

Vertrek bij Barcelona

In 2018 vond Iniesta het mooi geweest en vertrok hij naar Azië, terwijl Messi drie jaar later de overstap maakte naar Paris Saint-Germain. Busquets bleef nog het langs in Barcelona spelen en trok deze zomer pas de deur achter zich dicht. Mogelijk volgt voor het drietal binnen een afzienbare tijd een nieuw hoofdstuk.

Kijk je voortaan naar Inter Miami?

  • Ja, ik ga ze volgen
  • Nee, ik vind het niet interessant
1234+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie