‘Dit bedrag moet Mohammed Kudus kosten’

Foto: ‘Dit bedrag moet Mohammed Kudus kosten’

Manchester United weet wat het ongeveer moet betalen om Mohammed Kudus over te nemen van Ajax. De Ajax-ster is één van de enige lichtpuntjes in het tot nu toe grauwe seizoen van Ajax. Met 16 goals en 3 assist dit seizoen, laat de 22-jarige Ghanees zich zien aan de Europese subtop/top. Naast Manchester United zouden ook Liverpool, Arsenal en Newcastle United geïnteresseerd zijn in Kudus. 

De interesse komt niet geheel uit de lucht vallen, aangezien Erik ten Hag graag shopt bij zijn oude club uit Amsterdam. Zo hebben Antony en Martínez de transfer van Ajax naar United al gemaakt. Nu zou dus ook Kudus aan de beurt zijn voor een eventuele overstap naar Manchester.

Football Insider meldt zelfs dat Manchester United al contact zou hebben opgenomen met Kudus. En bepaalde bronnen beweren ten overstaan van Football Insider dat Kudus in zijn vriendenkring heeft uitgesproken graag voor Ten Hag te willen voetballen, met vooral als wens om als volgende bestemming de Premier League te hebben.  

Prijskaartje onthuld

Met nog een contract tot 2025 is het niet realistisch dat Ajax de absolute jackpot kan vangen voor Kudus. Maar wil het nog wat vangen voor de ‘WK-sensatie’, dan moet het de sterspeler toch echt binnenkort verkopen. Football Insider beweert in ieder geval dat het bedrag dat Manchester United voor Kudus zou moeten neerleggen rond de 48 miljoen euro ligt.

48 miljoen voor Kudus?

  • Mooi bedrag
  • Ik vind het niks
6455+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie