BREAKING: Mohamed Ihattaren gearresteerd

Foto: BREAKING: Mohamed Ihattaren gearresteerd

Het dossier Mohamed Ihattaren krijgt opnieuw een donker hoofdstuk. De voetballer is dinsdagmiddag gearresteerd vanwege een ‘ernstige bedreiging’.

De Telegraaf schrijft: “De arrestatie vond plaats bij een huis in Utrecht waarin de voetballer op dat moment verbleef. Agenten in uniform en in burger drongen volgens getuigen het huis binnen en voerden Ihattaren af. Hij is overgebracht naar een politiebureau.”

De Utrechtse politie laat louter weten dat het om een arrestant van twintig jaar gaat, maar het zou dus gaan om Ihattaren. Over de aard van de bedreigingen is verder niets bekend. De krant bericht: “De politie gaat de aangifte van een slachtoffer de komende dagen onderzoeken. Het is onduidelijk of Ihattaren tijdens het onderzoek in de cel moet blijven. Bronnen achten dat wel aannemelijk.”

Ihattaren haalt de laatste jaren vooral door randzaken het nieuws. Ajax probeerde het dit kalenderjaar nog wel, maar besloot onlangs om de Juventus-huurling weer uit te zwaaien. Ook Wesley Sneijder trok al snel de handen af van de veelbesproken Ihattaren.

Ajax
Union Berlin
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 5 december 2022 22:45.

104+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie