‘Messi-en-Neymar-rel’ ontspoort compléét

Foto: ‘Messi-en-Neymar-rel’ ontspoort compléét

De supporters van Paris Saint-Germain zijn pislink over de pijnlijke Champions League-uitschakeling tegen Real Madrid. Vooral Lionel Messi en Neymar moeten het ontgelden en in de nacht van zondag op maandag heeft de rel rond de supersterren een nieuwe wending gekregen…

Gisteren speelde PSG tegen Bordeaux in het Parc des Princes (3-0 overwinning) en elke keer als de Argentijn of de Braziliaan aan de bal kwam, klonk er een striemend fluitconcert. Voetbal International schrijft nu: “De ultra’s van PSG blijken nog niet klaar te zijn met het uiten van hun onvrede. In de nacht van zondag op maandag werd het trainingscentrum van de Ligue 1-koploper opgezocht en beklad. Volgens L’Équipe verschenen er over een muur van ongeveer veertig meter beledigende teksten over de spelers en het bestuur. Een schoonmaakploeg is druk bezig om de teksten te verwijderen.”

“Volgens L’Équipe ligt het in de lijn der verwachting dat de harde kern van PSG nog veel meer acties op poten zal gaan zetten”, gaat het blad verder. “Het is een vreemde gewaarwording voor vooral Messi, die bij Barcelona altijd toegejuicht werd, maar nu allesbehalve de steun heeft van zijn eigen aanhang. Ook Neymar, jarenlang samen met Mbappé de grote man bij PSG, is dit niet gewend.”

Schokkend

Voormalig PSG-ster Alain Roche vindt dat het allemaal véél te ver gaat. Hij zegt bij Canal+: “Het is schokkend. Messi is bij Barcelona nog nooit uitgefloten en dit verdient hij ook niet. Het is overdreven hard. Natuurlijk hadden we allemaal meer verwacht van Messi, maar hij is hier nog maar net. Ik had dit nooit verwacht. De nederlaag in Madrid was niet alleen de schuld van Neymar en Messi.”

Oefenmeester Mauricio Pochettino liet gisteren over de fluitconcerten weten: “Niemand houdt daar van, het maakt me droevig. Iedereen die van PSG houdt is bedroefd na de teleurstelling van Madrid. Wat ik vandaag heb meegemaakt, maakt me verdrietig.”

Verdubbel je inleg als PSG van AS Monaco wint!

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie