‘Transferrecord voor Arne Slot’

Foto: ‘Transferrecord voor Arne Slot’

Voetbal International weet het zeker: Arne Slot moet de nieuwe trainer van Liverpool worden. Het weekblad meldt dat Liverpool vrijdag tot een definitief akkoord hoopt te komen met Feyenoord. Daarnaast lijkt ook duidelijk welk bedrag Feyenoord wenst te ontvangen voor Slot.

Slot op weg naar Liverpool, Feyenoord ontvangt recordsom

Slot zou als beste uit het assessment en de onderliggende data komen en daarom de nieuwe trainer van Liverpool worden. Voetbal International stelt dat het proces in een stroomversnelling is gekomen. “Tot een week geleden was Slot een nog vrijwel onbekende trainer in het Verenigde Koninkrijk, maar daar is sinds maandag verandering in gekomen. Eerst zetten The Bookmakers hem op nummer één als mogelijke opvolger van Jürgen Klopp bij Liverpool, een dag later kwam de bevestiging dat The Reds inderdaad serieuze interesse hebben in de trainer van Feyenoord. Daarna ging het snel. Woensdag wachtte Feyenoord op een schriftelijk bod van Liverpool, donderdagavond, tijdens de wedstrijd van Feyenoord bij Go Ahead Eagles, werd duidelijk dat beide clubs elkaar snel naderen.”

Slot rekent op akkoord tussen Feyenoord en Liverpool

Arne Slot gaf zelf donderdagvond tegenover de media aan te hopen dat de clubs eruit gaan komen. “Ik ben in afwachting tot de clubs tot een akkoord komen, maar ik heb de absolute overtuiging dat ze eruit gaan komen.” De oefenmeester hoopt ook dat Feyenoord wil meebewegen. “Of er wordt meegedacht? Als je hoort om wat voor bedragen (die Feyenoord vraagt, red.) het gaat… Als je als trainer een clausule in je contract hebt, op basis waarvan je zou kunnen vertrekken, kun je praten over gunnen. Het is nu hard onderhandelen.”

Meer dan tien miljoen euro voor Slot

Een eerste bod van naar verluidt van negen miljoen euro werd afgewezen. Voetbal International stelt dat de transfersom voor Slot in ieder geval boven de tien miljoen euro moet uitkomen. “Het is nu een kwestie nog van Wheelen and dealen, net zo lang tot de prijs de tien miljoen euro is gepasseerd. Feyenoord hoopt met bonussen uit te kunnen komen op een bedrag rond de dertien miljoen euro. Nooit eerder betaalde een club zo veel voor een Nederlandse trainer, ooit kreeg Feyenoord van Southampton zes miljoen voor Ronald Koeman. Dit record steekt Slot graag in zijn zak.”

Is dertien miljoen euro een mooi bedrag voor Feyenoord?

  • Ja, dat is genoeg
  • Nee, dat is te hoog
  • Nee, dat is te laag
1055+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie