Messi heeft boodschap voor woedende fans: “Pure pech”

Foto: Messi heeft boodschap voor woedende fans: “Pure pech”

Lionel Messi heeft van zich laten horen, nadat veel voetbalfans in Hong Kong woedend waren om het gegeven dat de Argentijnse superster niet op het veld verscheen tijdens een oefenduel van Inter Miami tegen Hongkong XI. De aanvaller kon niet spelen door een beenblessure.

Verontschuldiging Messi

“Ik voelde ongemak en heb een MRI-scan laten maken en daaruit kwam een zwelling naar voren. Ik begrijp heel goed dat mensen er naar uitkeken en ik hoop dat er nog een kans voor mij komt om in Hongkong te spelen”, begint Messi zijn verontschuldiging. “Het was pure pech, maar helaas kan dit gebeuren in het voetbal.”

Mensen die Messi in actie wilden zien moesten honderd euro of meer voor een kaartje betalen, maar kwamen uiteindelijk bedrogen uit. De Argentijn kwam geen minuut in actie, waarna de fans in woede ontstaken. De fans scandeerden onder meer dat ze hun geld terug wilden.

Messi-alternatieven voorgesteld

Kevin Yeung, Hongkongs minister voor cultuur, sport en toerisme, had de boodschap gekregen dat Messi zou gaan spelen. “We hebben meteen alternatieven voorgesteld: dat Messi op het veld zou verschijnen, het publiek zou begroeten en een beker in ontvangst zou nemen”, liet Yeung doorschemeren op een persconferentie. Yeung overweegt om de geleverde subsidie van een kleine twee miljoen euro terug te vorderen.

Woensdag komt Inter Miami opnieuw in actie en speelt het tegen het Japanse Vissel Kobe. Op het persmoment kon Messi nog geen uitsluitsel geven of hij dan wel mee gaat spelen. “Ik voel me een stuk beter en wil echt graag spelen, maar ik weet niet of ik kan meedoen. Dinsdag na de training weet ik meer. Ik heb er wel een goed gevoel bij.”

Moet Messi nog een keer in Hong Kong gaan spelen?

  • Ja, dat zou netjes zijn
  • Nee, dat is niet nodig
101+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie