‘Hakim Ziyech terug naar Eredivisie’

Foto: ‘Hakim Ziyech terug naar Eredivisie’

Hakim Ziyech aast op een Eredivisie-terugkeer, zo schrijven de Turkse roddelmedia vandaag. De Marokkaan speelt momenteel voor Galatasaray, dat hem huurt van Chelsea, maar bij Cim Bom Bom én The Blues heeft hij naar verluidt geen toekomst. En daarom zou hij voor een comeback gaan bij Ajax.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

‘Hakim Ziyech belt met Ajax’

Ziyech speelde tussen 2016 en 2020 de sterren van de hemel in de Johan Cruijff ArenA, alvorens hij een toptransfer maakte naar Stamford Bridge voor maar liefst 44 miljoen euro. Aanvankelijk kwam hij best vaak in actie in Londen, maar het achterste van zijn tong liet hij er op sportief gebied nooit zien. Ziyech verdween uit het elftal en zocht zijn heil bij Galatasaray.

Ook in Istanbul loopt het echter niet zo lekker, vooral door blessureleed, en nu moet de oud-Ajacied dus op zoek naar een nieuwe werkgever. Althans: zijn precieze situatie is niet helemaal bekend. Het gerucht gaat immers dat de Marokkaan al dusdanig veel wedstrijden heeft gespeeld in de Süper Lig dat Galatasaray verplicht is om hem definitief over te nemen van Chelsea.

Volgens de media in Turkije kan dat best gebeuren, maar heeft Ziyech alsnog geen toekomst in Istanbul. Voor wat hij levert zou de aanvallende middenvelder annex rechtsbuiten namelijk te duur zijn, waardoor hem naar verluidt te verstaan is gegeven dat hij een nieuwe club moet zoeken. En de voorkeur van Ziyech zelf zou dus bij Ajax liggen: tijd om een telefoontje te plegen.

Saudi-Arabië ook een optie

Er wordt wél gemeld dat ook Saudi-Arabië nog een optie is. De oud-Ajacied had al een paar keer de mogelijkheid om naar de Saudi Pro League te vertrekken en één keer was zijn handtekening zelfs al bijna gezet, maar toen kwam hij niet door de medische keuring.

Terug naar Ajax?

  • Ja, doen
  • Niet doen
6792+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie