Regering Hong Kong eist uitleg na Messi-rel

Foto: Regering Hong Kong eist uitleg na Messi-rel

De eerste oefentrip van Inter Miami dit jaar loopt niet zonder slag of stoot. In de oefenwedstrijd tegen Hong Kong XI bleef Lionel Messi op de bank zitten en dat leidde bij veel mensen tot grote woede. Niet alleen Messi-fans eisen tekst en uitleg, ook de regering van Hong Kong bemoeid zich met de zaak.

Messi en Suárez blijft aan de kant

Messi kampt met een bovenbeenblessure en kon daardoor zijn opwachting niet maken in het oefenduel. Dat de Argentijnse superster niet verscheen op het veld zorgde voor grote woede onder de fans. “Geld terug, geld terug, geld terug”, of “Waar is Messi?”, werd er luidkeels geroepen door de aanwezige supporters.

De aanwezige fans hadden maar liefst meer dan honderd dollar betaald voor het bijwonen van het duel. Naast de kwade fans wil ook de regering van Hong Kong tekst en uitleg van Inter Miami. “Nu Messi niet heeft gespeeld, zijn de regering en alle voetbalfans enorm teleurgesteld over de regeling van de organisator. De organisatie is alle voetbalfans een verklaring verschuldigd.”

Inter Miami-trainer Gerard Martino gaf tekst en uitleg waarom Messi niet mee kon spelen. “We begrijpen de teleurstelling van de fans over de afwezigheid van ‘Leo’ en Luis. We vragen hun vergiffenis. We hadden gehoopt dat we ze ook maar even konden laten spelen, maar het risico was te groot”, waarmee de oefenmeester aangaf dat Luis Suárez niet opgesteld kon worden.

Snap jij dat mensen hun geld terug willen?

  • Ja, absoluut
  • Nee, zoiets kan gebeuren
177+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie