‘Zerrouki des duivels na Feyenoord-nieuws’

Foto: ‘Zerrouki des duivels na Feyenoord-nieuws’

Ramiz Zerrouki is woedend op FC Twente nu hem wéér een transfer naar Feyenoord door de neus is geboord. De middenvelder zag al driemaal een overstap naar de huidige Eredivisie-koploper mislukken.

Na de mislukte poging van afgelopen zomer keerde Feyenoord in januari meermaals terug met een aanbieding. Vlak voor de transferdeadline werd een bod van acht miljoen euro plus bonussen gepresenteerd, maar opnieuw luidde de reactie ‘nee’. Zelf wilde de sterkhouder deze overstap ook dolgraag weten. Zerrouki zou immers een forse salarisverhoging tegemoet gaan en daarnaast lonkt een grotere stap in de toekomst.

Feyenoord heeft er alles aan gedaan om Zerrouki alsnog los te werken, maar het bleek niet genoeg. Voetbal International weet: “Wat Feyenoord al vreesde, gebeurt: Jan Streuer is weer eens not impressed. In De Kuip weten ze het ook niet meer; hoeveel geld wil Twente dan hebben? Acht miljoen is voor een binnenlandse transfer een goed bedrag, vinden ze. Bovendien houden ze het geld zo in de eigen Nederlandse markt, terwijl het ook nog eens een goede zaak is als een speler vanuit de Eredivisie een stap maakt naar een topclub.”

Woedende reactie

De Rotterdammers zetten vraagtekens bij de houding van FC Twente. “Zerrouki krijgt het voor hem negatieve nieuws te horen na de training. Hij is woedend”, zo weet VI. “Voor de derde keer blokkeert FC Twente een droomtransfer. Streuer is voor hem moeilijk te bereiken, dat geldt ook voor algemeen directeur Paul van der Kraan. Die klacht hebben ze bij Feyenoord trouwens ook.”

Zerrouki liet het daar niet bij zitten. Het medium vervolgt: “De middenvelder eist direct een gesprek met Streuer en Ron Jans. Die heeft op zijn beurt eerder al laten weten dat Feyenoord niet goed genoeg is voor Zerrouki. Waar bemoeit zijn trainer zich eigenlijk mee? (…) Zerrouki is geïrriteerd en boos tegelijk. Streuer weet wat hij kan verwachten. Eerder dit seizoen, na de wedstrijd tegen FC Emmen, hadden ze al tegenover elkaar gezeten en bleek de middenvelder net zo scherp te praten als dat hij tackelt. Dat gebeurt nu weer. Volgens bronnen rond de speler neemt Zerrouki het woord en zegt hij wat hij denkt.”

Wint FC Twente met 1-3 bij FC Groningen?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Is FC Twente te ver gegaan?

  • Ja
  • Nee
4175+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie