Vitesse-spelers ‘klaar met Anis Hadj Moussa’

Foto: Vitesse-spelers ‘klaar met Anis Hadj Moussa’

Anis Hadj Moussa is in korte tijd opeens verworden tot persona non grata bij Vitesse. De technicus, die volgend seizoen bij Feyenoord speelt, was in de afgelopen periode al een paar keer te laat en deze week barstte de bom toen hij zich ook nog eens te laat ziek meldde. Inmiddels ergert ook de spelersgroep zich aan zijn gedrag.

Vitesse-spelersgroep ergert zich aan Hadj Moussa

Melle Meulensteen vertelt namelijk aan ESPN: “Zoiets irriteert uiteindelijk wel in de spelersgroep. Er zijn gewoon basisregels die je als prof moet meenemen. Het gaat ook om respect voor elkaar hebben. Op tijd komen is respect richting elkaar toe en niet alleen voor jezelf.”

“Dit zijn gewoon dingen die je nu absoluut niet nodig hebt als team. We krijgen hier vragen over terwijl wij ons moeten focussen op wedstrijden winnen. De trainer krijgt voorafgaand aan de wedstrijd drie vragen over Hadj Moussa en één over de wedstrijd”, vervolgt de middenvelder.

“Ik snap dat hij een heel leuke speler is en ik denk ook dat hij heel veel potentie heeft”, aldus Meulensteen. “Alleen soms gaat het in het voetbal niet alleen om kwaliteit, maar ook om mentaliteit. Ik heb geen idee of hij nog terugkeert in het elftal.”

“Hij doet te weinig”

Hadj Moussa was er niet bij tegen NEC en werd gemist, want Vitesse ging voor eigen publiek met 0-3 onderuit… Oefenmeester Edward Sturing zei eerder over de Algerijn: “Hij doet te weinig voor het team op dit moment. Hij is ook nog eens een paar keer te laat gekomen en dat stoort mij ook. Ik wil gewoon dat iedereen bij de les is nu. Ik kan dat nu niet gebruiken en ik ga ook weer met hem zitten. Maar op dit moment ben ik niet blij met hem.”

Snap jij dit?

  • Ik zeker, ja
  • Ik niet helemaal
528+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie