‘Verrassende transfer voor Feyenoord-held Dessers’

Foto: ‘Verrassende transfer voor Feyenoord-held Dessers’

Cyriel Dessers ontwikkelde zich vorig seizoen tot een ware publiekslieveling bij Feyenoord door met name in de roemruchte Conference League-campagne met scherp te schieten. De spits werd gehuurd van RC Genk, maar een permanente deal volgde ondanks alle successen niet vanwege financiële verschillen.

Uiteindelijk trok Dessers naar Cremonense uit Italië. Die club is gedegradeerd in het afgelopen seizoen en Dessers ziet weinig heil in de Serie B. Rangers FC zou wel eens soelaas kunnen gaan bieden, want volgens Italiaanse media is de voormalig spits van NAC en FC Utrecht hard op weg naar de Schotse grootmacht.

Rangers zou zo’n vier miljoen euro klaar hebben liggen voor de Belgische international van Nigeria, die in 38 wedstrijden voor Cremonense goed was voor zes goals en drie assists.

Volgt Douvikas of Lammers?

Bij Rangers wacht een grote schoonmaak na een teleurstellend seizoen zonder prijzen (tweede achter Celtic). Grote namen als Ryan Kent en Alfredo Morelos, linksbuiten en spits, gaan transfervrij vertrekken. En daarom zou nu het vizier gericht zijn op Dessers als versterking voor een gerenoveerde voorhoede. Ook Tasos Douvikas (FC Utrecht) en Sam Lammers (Sampdoria) waren in beeld en zijn dat nog steeds want Rangers wil twéé nieuwe spitsen halen komende zomer. Rangers gaat namelijk vrijwel zeker ook afscheid nemen van Antonio Colak, die ondanks achttien goals in 39 wedstrijden weg mag van trainer Michael Beale.

Goede club voor Dessers?

  • Ja
  • Nee
919+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie