Feyenoord zwaait opvolger Hulshoff uit: “Wensen hem veel succes”

Foto: Feyenoord zwaait opvolger Hulshoff uit: “Wensen hem veel succes”

Arne Slot en Robin van Persie staan op het punt Feyenoord te verlaten, maar de Rotterdammers hebben eerst het vertrek van een andere trainer bekendgemaakt. Melvin Boel is de eerste coach die Feyenoord nu officieel verlaat. De oefenmeester, dit seizoen verantwoordelijk voor de Onder-21 van Feyenoord, vertrekt na tien jaar uit Rotterdam.

Feyenoord en Boel na jarenlange samenwerking uit elkaar

Boel zegt in een reactie op zijn vertrek toe te zijn aan een nieuwe uitdaging. “Terugkijkend overheerst bij mij vooral het trotse gevoel dat ik een lange periode bij deze prachtige club heb mogen werken. Ik ben blij met de kansen die ik vanuit Feyenoord heb gekregen, maar ik denk ook dat het voor mijn ontwikkeling goed zal zijn om ergens anders een nieuwe uitdaging aan te gaan. Maar eerst gaan we er met het team nog alles aan doen om het seizoen tot een mooi einde te brengen.”

Algemeen directeur Dennis te Kloese is blij met de werkzaamheden die de trainer in de afgelopen jaren heeft verricht voor Feyenoord. “Ik heb Melvin leren kennen als een gedreven en ambitieuze trainer die het maximale uit zijn spelersgroep tracht te halen. Door de jaren heen heeft hij een goede bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van veel Academy-spelers, waarvan meerderen de afgelopen jaren hun debuut in Feyenoord 1 hebben gemaakt. We wensen hem heel veel plezier en succes in zijn verdere trainersloopbaan.”

Het zal niet de enige trainer zijn die vertrekt bij Feyenoord, gezien de Rotterdammers naar verwachting binnenkort ook officieel afscheid kunnen nemen van Slot en Van Persie. Eerstgenoemde staat op het punt van tekenen bij Liverpool, terwijl Van Persie een dienstverband aangaat bij sc Heerenveen.

Een gemis voor Feyenoord?

  • Ja, dat vind ik wel
  • Nee, is vervangbaar
160+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie