Feyenoord krijgt goed nieuws richting PEC-thuis

Foto: Feyenoord krijgt goed nieuws richting PEC-thuis

Igor Paixão traint weer mee bij Feyenoord. De Braziliaanse vleugelaanvaller moest het duel met Go Ahead Eagles afgelopen week nog laten schieten vanwege hamstringklachten. Hij lijkt fit genoeg om aanstaande zondag tegen PEC Zwolle weer minuten te maken.

Igor Paixão kan waarschijnlijk weer minuten maken voor Feyenoord

Paixão was de gevierde man bij Feyenoord in de bekerfinale tegen NEC met de enige goal. De Zuid-Amerikaan hield aan de wedstrijd echter klachten aan de hamstring over. Hierdoor ontbrak hij in de wedstrijd selectie tegen Go Ahead, waar Luka Ivanusevic Paixão uitstekend verving. De Kroaat was zeer belangrijk bij de 1-3 zege met twee treffers, al kwam één daarvan officieel achter de naam als een eigen doelpunt van doelman Jeffrey de Lange.

Meetrainen weer mogelijk

Ondertussen gaat het alweer een stuk beter met Paixão. Hij meldde zich donderdag op de openbare training van Feyenoord en werkt toe naar een rentree. Die zal vermoedelijk zondagavond plaatsvinden, als Feyenoord het in de eigen Kuip opneemt tegen PEC Zwolle. Het is nog afwachten of Paixão meteen weer aan de aftrap zal zijn, of als invaller minuten gaat maken. De druk bij de ploeg van Arne Slot is er af in de eindfase van de competitie, nu het zeker op de tweede plek eindigt.

Paixão bewees dit seizoen zijn waarde voor Feyenoord, vooral in het huidige kalenderjaar. In 42 officiële wedstrijden kwam hij tot 12 goals en 3 assists. Er zijn weinig geruchten rond de 23-jarige Braziliaan, die tot medio 2027 vastligt in Rotterdam. Zijn huidige transferwaarde zou rond de 12 miljoen euro liggen.

Zie je Paixão binnen 1 á 2 jaar een stap hogerop maken?

  • Ja, hij heeft veel potentie
  • Nee, Feyenoord is zijn plafond
463+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie