Telegraaf onthult nieuwe feiten over Mislintat-deal Sosa

Foto: Telegraaf onthult nieuwe feiten over Mislintat-deal Sosa

Sven Mislintat was donderdagavond in het thuisduel met Olympique Marseille niet te zien op de tribune. Het heeft alles te maken met het onderzoek dat momenteel naar de Duitser loopt.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Overstap Sosa naar Ajax

De directeur voetbalzaken haalde op de slotdag van de transferperiode Borna Sosa naar Amsterdam toe. Aan het begin van deze week kwam naar buiten dat zijn zaakwaarnemer, Arthur Beck, aandelen heeft in het bedrijf van Mislintat. Ajax vreest dan ook dat in de transfer belangenverstrengeling heeft plaatsgevonden.

Maurice Steijn heeft inmiddels ontkent dat de Kroaat uit zijn koker kwam en stelde dat zijn technische staf een terugkeer van Nicolás Tagliafico had voorgesteld. Met de kwaliteiten van Sosa kan de oefenmeester uitstekend leven, maar hij slaat de insinuaties van zich af dat hijzelf op de transfer van Sosa heeft aangedrongen.

Opvallende actie van Mislintat

Volgens De Telegraaf was het Mislintat die op de laatste dag van de transferperiode een videogesprek heeft gehad met Sosa én Beck. Hij zou bij beide mannen hebben aangegeven dat hij de linksback graag naar de Johan Cruijff ArenA haalde, maar dat hij daarvoor wel eerst een overstap naar Beck moest maken.

Het betekende dat hij afscheid moest nemen van Thies Bliesmeister, die tot dat moment zijn belangen behartigde. Sosa besloot dit maar te doen, zodat hij zijn absolute droomstap kon maken. Achter de schermen is VfB Stuttgart ondertussen ook al bezig met een onderzoek naar zijn activiteiten toen hij bij de Duitse club onder contract stond.

Moet Mislintat bij Ajax per direct vertrekken?

  • Ja, absoluut
  • Nee, laten we het onderzoek afwachten
6833+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie