Slot in beeld bij de Spurs: “Geweldige uitdaging voor hem”

Foto: Slot in beeld bij de Spurs: “Geweldige uitdaging voor hem”

Valentijn Driessen acht de kans groot dat Arne Slot aan het einde van het seizoen bij Feyenoord vertrekt. Hij sluit daarbij niet uit dat Tottenham Hotspur voor de Nederlandse oefenmeester de volgende bestemming zal zijn.

Slot en Tottenham Hotspur

De journalist vertelt in de voetbalpodcast Kick-off van De Telegraaf dat Slot op het lijstje staat bij de Engelse topclub. “Hij wil natuurlijk eerst kampioen worden met Feyenoord en ver komen in de Europa League. Maar hij staat wel degelijk op het lijstje bij Tottenham, en ik denk dat dat een geweldige uitdaging voor hem zou zijn”, stelt Driessen.

Het zou niet de eerste Engelse aanbieding voor Slot zijn, want eerder toonde Leeds United al interesse in de hoofdtrainer van Feyenoord. “Voor Leeds United stond hij afgelopen winter al open. Hij heeft het toen gewoon voorgelegd bij de Feyenoord-directie, en anders had hij wel gewoon meteen ‘nee’ gezegd.”

Mocht Tottenham Hotspur hem willen hebben, dan verwacht Driessen weinig problemen in de onderhandelingen. De Spurs hebben volgens hem namelijk voldoende financiële mogelijkheden om zijn contract af te kopen en een samenwerking aan te gaan. Bovendien zal Slot de Londenaren niet zomaar de deur wijzen.

Interesse in Pochettino

Het is echter nog lang niet zeker dat Slot de overstap naar Tottenham Hotspur maakt. De club zou namelijk eveneens interesse hebben in het binnenhalen van Mauricio Pochettino die momenteel clubloos is. De oefenmeester kende in het verleden succesvolle jaren met de vereniging en zou daarmee de voorkeur hebben.

Is Slot geschikt voor Tottenham Hotspur?

  • Ja, absoluut
  • Nee, ik vind van niet
160+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie