‘Oranje-opponent verpest Álvarez-droomtransfer’

Foto: ‘Oranje-opponent verpest Álvarez-droomtransfer’

Edson Álvarez hoopt naar verluidt nog steeds op een overgang naar Chelsea. De Mexicaanse verdedigende middenvelder is daarmee de volgende basisspeler die mogelijk vertrekt uit Amsterdam. In Londen zijn ze nog niet helemaal overtuigd, zo blijkt uit de Engelse media.

Dat Álvarez zich op het WK opnieuw in de kijker heeft kunnen spelen en daarmee een voordeel heeft op bijvoorbeeld Ibrahim Sangaré (PSV), is een feit. Of de Mexicaan zichzelf daarmee ook naar Stamford Bridge heeft gespeeld, is een tweede. Er is immers een nieuwe defensieve middenvelder op de radar van The Blues verschenen.

Edson Alvarez

Weston McKennie speelde als Amerikaans international onder andere tegen het Nederlands elftal. De westrijd in de achtste finale bleek het laatste station voor de Amerikaanse middenvelder, maar mogelijk wacht hem nog wel een lekker toetje.

De Amerikaanse middenvelder heeft zich in de kijker gespeeld bij Chelsea, zo schrijven Engelse media. De van Schalke 04 afkomstige middenvelder zou niet alleen zelf positief tegenover een overgang naar Engeland staan. Ook Juventus lijkt te willen cashen.

De middenvelder werd voor twintig miljoen euro overgenomen van de Bundesliga-club en kwam dit seizoen achttien keer in actie voor De Oude Dame. Helemaal onmisbaar is de middenvelder dus niet, helemaal met de van een blessure terugkerende Paul Pogba en de vorm van Adrien Rabiot in het achterhoofd.

Juventus wint de Champions League!

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

140+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie