“Messi is vaker onzichtbaar dan onnavolgbaar”

Foto: “Messi is vaker onzichtbaar dan onnavolgbaar”

Paris Saint-Germain zorgde afgelopen zomer voor vuurwerk op de transfermarkt. De Franse topclub haalden tal van grote namen in huis, maar vooralsnog ontbreekt de magie in het Parc des Princes.

Het Algemeen Dagblad schrijft: “Op 14 augustus werden de 48.000 fans in het Parc des Princes gek van vreugde en opwinding. Daar stonden ze dan naast elkaar: Achraf Hakimi, Georginio Wijnaldum, Gianluigi Donnarumma, Sergio Ramos en Lionel Messi. Een jaartje geen kampioen van Frankrijk en weer geen eindzege in de Champions League? Met dit vijftal erbij kon PSG de voetbalwereld versteld doen staan.”

De realiteit is anders. “Voorlopig kan alleen van Hakimi, die voor 60 miljoen euro overkwam van de Italiaanse kampioen Inter, worden gezegd dat hij goed presteert in Parijs. Donnarumma keepte pas elf van de 26 wedstrijden, Wijnaldum voelt nog niet het vertrouwen, Messi is vaker onzichtbaar dan onnavolgbaar en Ramos heeft nog helemaal niets laten zien. De 35-jarige recordinternational van Spanje speelde pas 175 minuten, maar slaagde er al wel in om zijn 27ste rode kaart in zijn loopbaan te pakken.”

PSG maakt zelden écht indruk dit seizoen, al bedraagt de voorsprong in de Ligue 1 wel dertien punten op de naaste achtervolgers. De Franse titel is echter bijzaak. Het AD weet: “Alles is gericht op het winnen van de Champions League. De route naar die droom gaat op 15 februari verder, als met Real Madrid direct een loodzware klus wacht in de achtste finales. Staat het transfervrij aangetrokken viertal er dan wel of wordt ‘Project Dream Team’ een flop?”

Wint PSG de Champions League? De odd bij bet365 is 9.00!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Gaat PSG de Champions League winnen?

  • Ja
  • Nee
147+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie