‘Joey Veerman is de beste speler van de Eredivisie’

Foto: ‘Joey Veerman is de beste speler van de Eredivisie’

Pierre van Hooijdonk, Ibrahim Afellay, Theo Janssen, Arman Avsaroglu en Jeroen Elshoff wijzen vandaag bij de NOS hun ‘beste speler van de Eredivisie’ aan. De heren kijken naar Ajax, maar opvallend genoeg óók naar sc Heerenveen.

Van Hooijdonk en Avsaroglu gaan voor Antony en de commentator zegt: “Hij is qua statistieken misschien niet eens de beste, maar hij is wel de speler van wie je nu zegt: die gaat de Europese top halen.” Pi-Air vult aan: “Antony is de beste, ook door zijn wedstrijden in de Champions League. Op dat podium was hij echt heel goed. Ondanks alle fratsen, het theatrale gedrag, is hij voor mij de beste speler op de Nederlandse velden in de eerste seizoenshelft.”

Afellay kiest Noussair Mazraoui, de Ajax-back die Antony in staat stelt om te excelleren: “Die twee hebben een natuurlijke klik. Mazraoui speelt een heel constant seizoen. Het is ook veelzeggend dat er achterin bij Ajax de laatste weken veel geschoven moest worden omdat hij ontbrak.”

‘Veerman is de beste’

Ook Elshoff noemt een Ajacied, maar dan Steven Berghuis. Theo Janssen gooit het over een hele andere boeg: de oud-voetballer van onder meer FC Twente en Vitesse vindt Joey Veerman de beste in de Eredivisie… “Dat is een fantastische voetballer. Feyenoord is in de race om hem te kopen, ik hoop dat het snel rondkomt. Hij kan Feyenoord een stap verder helpen. Ik weet zeker dat Veerman daar binnen een paar weken in de basis zou staan.”

Wordt Feyenoord mét Veerman Eredivisie-kampioen? De odd bij bet365 is 11.00!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Feyenoord SoccerNews (@feyenoord_soccernews)

Vind jij Veerman ook de beste?

  • Ik wel
  • Ik niet
773+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie