‘Antony-shock bij Manchester United’

Foto: ‘Antony-shock bij Manchester United’

Antony maakt zich meer en meer onmogelijk in Engeland en Manchester United heeft nu naar verluidt genoeg van de grillen van zijn Braziliaanse aanvaller. The Red Devils zouden de duurste Ajacied aller tijden (honderd miljoen euro) te koop hebben gezet.

‘United zet Antony te koop, Braziliaan gechoqueerd’

Volgens de Engelse roddelmedia kwam dat best als een shock voor de rechtsbuiten zelf, die erg overtuigd is van zijn kwaliteiten. Zijn cijfers zijn dit seizoen echter niet om over naar huis te schrijven en ook op het gebied van zijn gedrag hebben The Red Devils wel wat te klagen. Antony werd ervan beschuldigd zijn ex-vriendin te hebben mishandeld en ging zijn boekje te buiten na de halve finale van de FA Cup.

Volgens de laatste geruchten is United bereid om een gigantisch verlies te slikken op de Braziliaan, maar dat is ook wel nodig als de gewezen Premier League-topclub hem wil verkopen. De marktwaarde van de vleugelspits wordt immers geschat op 28 miljoen euro en dat was nog 75 miljoen euro toen hij overgenomen werd van Ajax.

“Schaam je diep, man”

United won onlangs na penalty’s van Coventry City in de halve finale van de FA Cup, waarna Antony zich liet gaan tegen zijn tegenstanders. Reden genoeg voor Khalid Boulahrouz om bij Ziggo Sport te zeggen: “Een beetje zielig vind ik het wel. Hij beseft totaal niet in wat voor situatie hijzelf verkeert en wat zijn team zojuist heeft gepresteerd. Hij is echt wel de allerlaatste die dit moet doen. Hij is voor honderd miljoen gekocht en speelt elke wedstrijd met schijt in zijn broek. Volgens mij heeft hij één assist gegeven, en nul goals.”

“En ook naar die tegenstander, die gasten die een geweldige prestatie hebben geleverd. Daar moet je alleen maar respect voor opbrengen, en ze feliciteren”, vervolgde de oud-international van het Nederlands elftal. “Als een gentleman moet je van het veld af gaan. Je moet je diep schamen. Als teamgenoot zou ik zeggen: schaam je diep, man. Gedraag je.”

Snap jij deze beslissing?

  • Ik wel
  • Ik niet
814+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie