‘Feyenoord zit FC Twente en AZ dwars in transfer’

Foto: ‘Feyenoord zit FC Twente en AZ dwars in transfer’

Feyenoord hoopt binnen een afzienbare tijd een nieuwe verdediger aan de selectie toe te voegen. Voetbal International meldt dat Arne Slot zeer gecharmeerd is van de kwaliteiten van Thomas Beelen en Feyenoord daarom overweegt om een bod uit te brengen.

Veelbelovende Beelen

Bij het grote publiek is Beelen nog redelijk onbekend, maar in Zwolle weet inmiddels iedereen wie hij is. De 22-jarige voetballer maakte aan het einde van het seizoen 2021-2022 zijn debuut en was afgelopen voetbaljaar een van de dragende spelers in de Keuken Kampioen Divisie. Als inschuivende verdediger zorgde hij voor veel gevaar op het middenveld.

Meerdere clubs zijn er inmiddels van overtuigd geraakt dat Beelen een stapje hoger aan kan, waardoor PEC Zwolle vreest dat het hem kwijt gaat raken. De promovendus staat er bepaald niet om te springen, aangezien het naast het afscheid van hoofdtrainer Dick Schreuder ook al Thomas van den Belt en Younes Taha verloor.

De Zwollenaar willen aankomend seizoen alles in het werk stellen om in de Eredivisie te blijven en zien in Beelen een dragende speler. Tegelijkertijd snapt het dat de club het talent niet van een toptransfer af kan houden. Het hoopt naar verluidt zo een 3 miljoen euro aan de overstap te kunnen overhouden.

Interesse van Feyenoord

Eerder was al bekend dat AZ en FC Twente achter Beelen aanzaten, maar daar is vrijdag een clubnaam bijgekomen. Ook Feyenoord zou hem namelijk dolgraag willen contracteren. Slot wil de selectie voor het komende seizoen op meerdere posities uitbreiden en ziet in Beelen een uitstekende aanvulling op het huidige team.

Is Beelen goed genoeg voor Feyenoord?

  • Ja, absoluut
  • Nee, ik vind van niet
1143+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie