“Dat het PSV is geworden, doet mij persoonlijk extra deugd”

Foto: “Dat het PSV is geworden, doet mij persoonlijk extra deugd”

PSV staat op het punt om Ricardo Pepi over te nemen van FC Augsburg, voor een bedrag van zo’n tien miljoen euro. Dit tot blijdschap bij André Zanotta, technisch directeur van FC Dallas. Bij die club brak Pepi door in de Amerikaanse Major League Soccer.

Directeur FC Dallas heeft hoge verwachtingen over Pepi

“Ik ben allereerst heel opgewonden over de stap van Ricardo naar PSV. Hij heeft de kwaliteiten te slagen bij een topclub in Nederland. Dat het PSV is geworden, doet mij persoonlijk extra deugd. Ik ben Braziliaan, dus ik heb zo veel mooie herinneringen aan Romário en Ronaldo bij PSV. Dat er nu dus weer een nummer 9 daarheen gaat die ik goed ken, vind ik heel mooi”, vertelt Zanotta aan Voetbal International.

“Ricardo is er klaar voor, dat is hij eigenlijk altijd voor iedere nieuwe uitdaging. Inmiddels kent hij de Eredivisie goed en is hij gewend aan de Nederlandse cultuur en het voetbal. Dat is een groot voordeel. Ricardo houdt ervan om uit zijn comfortzone te komen en grote challenges aan te gaan.”

‘Premier League of Bundesliga-top lonkt’

De beleidsbepaler van Dallas besluit: “Hij krijgt nu een groot platform om zich als topspits te tonen, met ook Europees voetbal en misschien zelfs de Champions League. Voor PSV is dit echt een goede deal, want Eindhoven is niet zijn eindstation. Ricardo gaat echt nog de stap maken richting de Premier League of terug naar een topclub in de Bundesliga.”

Pepi speelt binnen 3 jaar in de wereldtop

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
305+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie