‘Arsenal-bod van zestig miljoen euro’

Foto: ‘Arsenal-bod van zestig miljoen euro’

Arsenal gaat definitief werk maken van de komst van Mykhaylo Mudryk. De koploper van de Engelse Premier League heeft besloten om door te pakken.

Britse media maken op Boxing Day melding van een officieel bod: Arsenal zou veertig miljoen euro willen betalen aan Shakhtar Donetsk. Dankzij bonussen kan dat bedrag zelfs oplopen naar zestig miljoen euro. De club uit Oekraïne zou meer aan Antony-achtige bedragen denken (honderd miljoen), maar de Londenaren lijken zeker kansrijk.

Voor Arsenal lijkt een persoonlijk akkoord met Mudryk sowieso geen probleem. De 22-jarige aanvaller heeft dit seizoen namens Shakhtar Donetsk indruk gemaakt in de groepsfase van de Champions League en zou die status graag verzilveren middels een overstap naar de Premier League.

Arsenal kan de komst van Mudyrk goed gebruiken. Gabriel Jesus en Reiss Nelson zijn door blessures voorlopig niet inzetbaar voor de Londenaren, die een overvol programma hebben.

65+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie