’70 miljoen-vervanger voor Antony’

Foto: ’70 miljoen-vervanger voor Antony’

Manchester United lijkt komende zomer afscheid te willen nemen van Antony. Volgens ESPN en transferjournalist Ben Jacobs hebben de Mancunians hun pijlen gericht op Michael Olise van Crystal Palace. De vleugelspits moet komende zomer de overstap maken.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Manchester United ziet in Olise vervanger voor miljoenenflop Antony

Jacobs stelt dat Olise een transferprioriteit is voor United, die wel een flinke som geld moet kosten. Naar verluidt heeft de 22-jarige Fransman een hoge afkoopsom in zijn contract staan, die zo’n zestig tot zeventig miljoen zou bedragen. Mocht Olise zelf ook willen vertrekken naar Old Trafford, dan zou United over willen gaan tot een transfer. ESPN schrijft dat er dan mogelijk spelers, zoals Aaron Wan-Bissaka, in de deal worden betrokken om de prijs nog wat te kunnen drukken.

Overigens is het niet ondenkbaar dat United nog concurrentie gaat krijgen van andere Premier League-clubs. Vorig jaar wilde Chelsea de buitenspeler al halen, maar ketste een deal door een administratieve fout af. Ook werden clubs als Liverpool en Arsenal genoemd, maar die lijken in het halen van Olise geen prioriteit te zien. Mocht United daadwerkelijk werk maken van de komst van Olise, dan lijkt dat slecht nieuws voor Antony.

De Braziliaan kwam twee seizoenen geleden over van Ajax voor een bedrag van om en nabij de honderd miljoen euro, maar kan met name in het huidige seizoen geen potten breken. Ten Hag heeft op de buitenkant ook nog de beschikking over Alejandro Garnacho, terwijl ook Jadon Sancho, nu nog verhuurd aan Borussia Dortmund, mogelijk komend seizoen een nieuwe kans krijgt.

Zou Olise een goede versterking zijn voor United?

  • Ja, dat vind ik wel
  • Nee, dat vind ik niet
161+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie