‘Ziyech dichtbij PSG-deal’

Foto: ‘Ziyech dichtbij PSG-deal’

Hakim Ziyech staat zo goed als zeker voor een transfer naar Paris Saint-Germain. Maandagavond werd het nieuws al naar buiten gebracht dat de spelmaker in de nadrukkelijke belangstelling stond van de Parijse topclub en dinsdag is de Marokkaans international al gespot in Parijs. Doorstaat Ziyech de medische keuring, dan is de aanvaller de rest van het seizoen speler van PSG.

In Parijs heeft Ziyech wel stevige concurrentie in de aanvalslinie van Lionel Messi, Neymar en Kylian Mbappé, maar de spelmaker kan ook op het middenveld uit de voeten. Bovendien komt Ziyech bij PSG samen te spelen met rechtsback Achraf Hakimi, waarmee hij een tandem vormt aan de rechterkant bij het Marokkaans nationaal elftal.

Le Parisien meldt dat Ziyech al in Parijs is in afwachting van het gladstrijken van de laatste plooien van een transfer. De Franse topclub klopte bij Chelsea aan voor Ziyech, dat in de spelmaker de vervanger ziet van de naar Wolverhampton Wanderers vertrokken Pablo Sarabia.

PSG wil Inter-verdediger

Naast de komst van Ziyech zou PSG ook nog azen op het binnenhalen van Internazionale-verdediger Milan Skriniar. De centrumverdediger heeft een aflopend contract en zou komende zomer transfervrij de overstap kunnen maken naar PSG, maar Inter zou nu nog een transfersom aan Skriniar kunnen verdienen. Het is echter de vraag of de Italianen bereid zijn om de verdediger nu al te laten vertrekken, die een belangrijke steunpilaar is in de verdediging van Inter.

Is Ziyech een aanwinst voor PSG?

  • Ja
  • Nee
117+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie