‘Verrassend mooie uitleenbeurt voor Hazard’

Foto: ‘Verrassend mooie uitleenbeurt voor Hazard’

Real Madrid kan dinsdag kwalificatie voor de halve finale van de Champions League over de streep trekken, als het beter doet dan een nederlaag met twee doelpunten verschil. Speur in het Bernabeu echter niet naar Eden Hazard, want de 31-jarige Belg is nog steeds herstellende van een operatie. Tijdens de laatste interlandbreak liet hij een plaatje in zijn enkel verwijderen. 

De kans is echter klein dat hij wel een bijdrage geleverd zou hebben als hij fit was, want Carlo Ancelotti rekent amper op Hazard. Zelfs een invalbeurt was hem de laatste maanden vaker niet dan wel gegund. Die situatie zorgde ervoor dat er de voorbije maanden al druk gespeculeerd werd over een vertrek in de zomer. Volgens Cadena SER zijn er momenteel drie clubs in de running voor Hazard. 

AC Milan en Arsenal zijn opties, maar momenteel zou het verrassend genoeg Borussia Dortmund zijn dat over de beste papieren zou beschikken. In Duitsland kan Hazard immers ploegmaat worden van zijn broer Thorgan en dat ziet hij wellicht wel zitten. Bovendien onderhouden de twee clubs ook uitstekende banden. Dortmund huurde de voorbije seizoenen al Achraf Hakimi en Reinier van Real. 

Uitleenbeurt

Een uitleenbeurt lijkt ook de enige manier te zijn waarop Dortmund zich de komst van Hazard zou kunnen veroorloven, tenzij ze meteen hun inkomsten uit de verkoop van Erling Haaland zouden aanspreken. Een transfer van Hazard zou overigens helemaal los staan van het dossier van de Noor, op wie Real ook nadrukkelijk aast. De broertjes Hazard zouden straks dus een eerste keer op clubniveau samen kunnen gaan spelen…

Hazard topscorer van het komende WK? Liefst 51x je inzet!

Moet Dortmund daar aan beginnen?

  • Ja
  • Nee
48+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie