Vermoedelijke opstelling PSV: ‘Bosz in spaarstand’

Foto: Vermoedelijke opstelling PSV: ‘Bosz in spaarstand’

Peter Bosz moet voor vrijdagavond het nodige sleutelen aan zijn PSV-opstelling voor het competitieduel met Go Ahead Eagles. De oefenmeester lijkt met het oog op de Champions League-return tegen Borussia Dortmund geen risico te willen nemen. Daardoor lijkt de kans niet groot dat Joey Veerman gaat spelen tegen de Eagles.

Vermoedelijke opstelling PSV tegen Go Ahead Eagles: Veerman twijfelgeval, Ramalho geschorst

Achter de naam van Veerman staat nog een vraagteken voor het duel, maar Bosz lijkt ook geen enkel risico te willen nemen met de middenvelder. Ook Ismael Saibari zal ontbreken op het middenrif, die ook voor Dortmund-uit nog een grote onzekerheid is. Daardoor zal Bosz het middenveld tegen de Eagles een wat andere inrichting geven. Vermoedelijk zijn er basisplaatsen weggelegd voor Mauro Júnior, Malik Tillman en Guus Til. Laatstgenoemde is weer fit genoeg en scoorde tegen Feyenoord als invaller de 2-2.

Schouten schuift linie terug bij PSV, mogelijk speelminuten voor Bella-Kotchap

Daardoor lijkt Jerdy Schouten een linie naar achteren te schuiven. De middenvelder zal naar verwachting op de plek van de geschorste André Ramalho gaan spelen. Voor de rest zal Bosz naar alle waarschijnlijkheid zijn achterste lijn laten staan. Al gloren er mogelijk ook speelminuten voor Armel Bella-Kotchap, die lang uit de roulatie is geweest met een schouderblessure.

Voorin worden er geen verrassingen verwacht. Eredivisie-topscorer Luuk de Jong zal geflankeerd worden door vleugelspelers Johan Bakayoko en Hirving Lozano. Het duel begint om 20.00 uur in de Adelaarshorst in Deventer.

Vermoedelijke opstelling PSV tegen Go Ahead Eagles: Benítez; Teze, Schouten, Boscagli, Dest; Tillman, Mauro Júnior, Til; Bakayoko, De Jong, Lozano.

Wat verwacht jij voor resultaat?

  • Winst voor Go Ahead Eagles
  • Winst voor PSV
  • Gelijkspel
505+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie