Go Ahead-speler hekelt: “Ik vind dat ons publiek arrogant wordt”

Foto: Go Ahead-speler hekelt: “Ik vind dat ons publiek arrogant wordt”

Donderdagavond verloor Go Ahead Eagles met 1-3 van Feyenoord. De assist bij de Deventerse treffer kwam van Bobby Adekanye, en toch kwam er een cynisch applaus toen Adekanye naar de kant werd gehaald, eventjes voor tijd.

Bobby Adekanye niet blij met actie eigen Go Ahead Eagles-fans

De rechtsbuiten was vorig seizoen nog smaakmaker, dit seizoen krijgt hij veel kritiek. “Ik heb het een beetje gezien. Ik ga heel eerlijk zijn: ik vind dat ons publiek te arrogant aan het worden is”, foetert Adekanye na afloop van het duel met Feyenoord, tegenover De Stentor. “Ze verwachten te veel. Ze moeten heel blij zijn met wat we presteren.”

Go Ahead is nog altijd heel hard op weg naar de play-offs om Europees voetbal. “Met zo’n gebaar als vanavond… Ik heb altijd heel veel respect voor ze getoond, maar ze hebben me zwaar teleurgesteld. Ik ben blij dat ik het heb gezegd, niet veel mensen durven dat. We spelen voor de fans, maar ze moeten ook de spelers respecteren.”

Bobby Adekanye nog altijd op nul doelpunten

Adekanye vervolgt: “Ik kan tevreden zijn over mezelf vandaag (donderdag, red.), maar weet dat heel veel mensen wachten op een goaltje. Ik laat ze lekker praten en doe lekker m’n ding.” Scoren lukte hem nog niet dit seizoen. “Toen we op vijftien wedstrijden in de competitie zaten en ik nog steeds geen goal had gemaakt, zat het wel te knagen aan me. Natuurlijk wil ik het nog steeds heel graag, maar niet té graag. Het belangrijkste voor mij is wat het team doet. Wat wij dit seizoen presteren is gewoon heel goed. Als dat zo door blijft gaan, is dat voor mij ook lekker meegenomen. Dan is het voor mij ook gewoon een goed seizoen. Natuurlijk wil ook goaltjes meepikken, maar assists zijn ook wel lekker.”

Adekanye heeft groot gelijk

  • Eens
  • Oneens
99+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie