‘United hakt knoop door over positie Ten Hag’

Foto: ‘United hakt knoop door over positie Ten Hag’

Een vervroegd ontslag van Erik ten Hag bij Manchester United is niet aan de orde. Ondanks de 4-0 nederlaag bij Crystal Palace hoeft de Nederlandse manager naar verluidt niet te vrezen. Men gaat er wel van uit dat de Tukker in de zomer plaats moet maken op Old Trafford.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Erik ten Hag hoeft zich bij Manchester United geen zorgen te maken over vervroegd ontslag

In de Engelse media schrijft onder meer de The Telegraph dat. United zal voor het einde van het seizoen geen beslissing over de toekomst van Ten Hag nemen. Het draagvlak voor een langer verblijf van de voormalig Ajax-trainer is echter wel klein. Zo zouden een aantal spelers niet geloven in een toekomst met de Nederlander. De communicatie tussen Ten Hag en de selectie zou niet goed zijn en het zou hem ontbreken aan motivatie-skills en empathie.

Blamage tegen Crystal Palace

In een zeer matig seizoen gingen The Mancunians maandagavond ook nog stevig onderuit met 4-0 tegen Crystal Palace, waardoor de kritiek in Engeland alsmaar oplaait. Door de nederlaag komt zelfs plaatsing voor Europees voetbal in gevaar. Toch ziet de club er weinig heil in om Ten Hag nog voor de FA Cup-finale te ontslaan. Dit ondanks dat oud-spelers als Michael Owen en Paul Scholes er wel voor pleitten. Zij zijn ervan overtuigd dat assistent Steve McClaren het beter zou doen.

In de Premier League heeft Man United nog drie wedstrijden voor de boeg, waar het van de huidige achtste plaats probeert af te komen. Er wacht echter een pittig programma: komende zondag komt Arsenal op bezoek, drie dagen later geldt hetzelfde voor Newcastle United. Op 19 mei staat het uitduel met Brighton te wachten. Daarna kan de focus op de FA Cup-finale. Op 25 mei kruist United de degens met stadgenoot Manchester City op Wembley.

Moet United Ten Hag nu ontslaan?

  • Ja, schokeffect creëren
  • Nee, heeft geen zin
2071+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie